30 de juliol 2007

O.A.N.C. (R.I.P.):

Que descansi en pau.
Hi ha qui diu que així planet queda més "macu", que descansi en pau també.
Hi ha qui no té prou imaginació com per idear una conviència passat-present-futur, que descansi en pau també.
Hi ha qui "disfruta" remenant euros extrets de la especulació, que descansin en pau també.
Hi ha qui pateix i es desespera al veure cap on anem o ens porten, aquests no podrem descansar en pau.

Gràcies a l'Anna per avisar-me de l'existència d'aquesta peça preciosa, i gràcies a en Joan pel seu comentari tant apropiat i per l'avís de l'enderroc total.

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Ara ja està...
Gràcies Sentinella, també.

Anònim ha dit...

Sentinella: per animar-te proposo que contrataquem. Què enderrocariueu vosaltres ?
Començo jo: la font de la plaça de missa !.


Joan.

Anònim ha dit...

Aquest enderroc ja es veia a venir. L'ajuntament d'aquest poble, per voluntat no vol conservar res; la torre de can Sala es va salvar gràcies a la gent que s'hi va oposar, que si no, també l'enderroquen.

Anònim ha dit...

I no vull donar pistes, però si valen els hotels d'arquitectura deplorable. Sentinella, potser podríem crear uns premis del blog, anuals, a la pitjor arquitectura edificada aquell any a Malgrat, a la pitjor idea sobre mobiliari urbà, a la rotonda més letja, etc. Us animeu ?

Joan (i paro)

Empestats ha dit...

Ës cert, sé que si no s'hi hagués posat la gent pel mig casa meva hagués patit un "petit" accident arran de l'enderroc del Bombay, que ja n'ha patit prou les conseqüencies.

Jo també enderrocaria la "Font dels Collons", i la plaça de la petanca al costat de la germana Campos, perquè volen 12 pistes de petanca allà, i no hi ha cap pista de bàsquet, esport que a malgrat es practica molt, però només en els clubs esportius

Anònim ha dit...

el bloc de la fàbrica de l'aigua i el q estan construint darrera el poliesportiu gmns margall

Anònim ha dit...

no pot ser, l'han enderrocat??? un dia fa molt vaig passar i vaig pensar: quina casa mes bonica, la podrien restaurar..... i ara ja no hi és??? no vull ni passar-hi

Sentinella en vetlla: ha dit...

No és mala idea, tant podriem votar la pitjor arquitectura com la millor.
Li puc preguntar al company del Malgratconfidencial com s'ho fa per col·locar aquestes enquestes al marge de la pàgina.
Una bona proposta. Gràcies per la vostre col·laboració!

Anònim ha dit...

Per Radio Malgrat, un día parlava l'alcadesa sobre "camvi de cromos".Els qui van sentir aquell programa ja saben de que va.
Penso que l'enderroc d'aquesta casa ha sigut també un camvi de cromos. El propietari de la casa en questió és també propietari d'un solar mol grós que suposadament aviat construiràn ,ja que hi ha posada una pancarta de la inmobiliaria a la reixa(inmobiliaria de Badalona, capital rús). Aquest solar té una extenssió de terreny molt grós i una part està afectat per el pàs subterrani del "carrer Sant Elm" amb el "camí de la Pomareda", a la vía del trén. Quina sort poder tenir un àlbum de cromos!!!!!!! i més si el podem farcir!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

I qui és aquest "bon home"?

Anònim ha dit...

Il Capo, el propietari es "vox populi", de tota la vida.

Anònim ha dit...

Algú ha escoltat si Ràdio Malgrat s'ha fet ressó de la notícia d'aquesta il·legalitat ? Se sap si han dedicat algun espai especial a investigar perquè s'ha produït ? Es coneix la reacció de l'Ajuntament davant d'aquesta devastació i atac contra el patrimoni de tots ? El Som-hi en farà un especial ?

Joan.

Anònim ha dit...

Amic Joan, aquesta pregunta que fas es impossible que es pugui contestar afirmativament; Radio Malgrat, es com " La Voz de su Amo", només es fa ressó del que es vulgui que se sapiga; no era aquest cas, no tocava.