14 de juliol 2007

Amb vistes al mar:

Avui dissabte es celebra la “berbena” de Ràdio Malgrat al Parc del Castell. No anuncio aquest acte sinó el fet de que segurament serà possible pujar al fabulós mirador de la Torre, un increïble indret amb unes vistes inimaginables del poble, i encara que no us ho cregueu es pot arribar a veure... el mateix que es veu des de baix.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

aaah! no vas dir que només l'obrien durant festes socialistes? ;·)

Anònim ha dit...

Però què et penses que és la ràdio o les seves festes? una articulació de l'ajuntament i el seu govern!

Anònim ha dit...

Doncs ara a més han muntat una webcam al saló de plens de l'ajuntament amb la intenció de retransmetre'ls en directe a tot Malgrat, o potser no eren aquestes les intencions? Volen donar accés a la informació a granel?
No m'ho puc creure! Dec estar somiant.

Anònim ha dit...

ja pot ser, el que segur no retransmeten (com fan ara) es el torn de precs i preguntes del públic, es veu que no interessa. No m'estranya, t'adones de cada cosa!

Anònim ha dit...

si que el retransmeten.

Anònim ha dit...

Es veritat, ara ja el retransmeten, potser com és la última candidatura de la Conxita ara es tornarà bona persona perquè ens quedi un bon gust de boca del seu mandat.
Sentinella! que no van obrir la Torre ahir durant la super-rebetlla! Aviam si va ser per culpa teva... potser ets contraproduent! És broma, fas una gran feina, felicitats!

Anònim ha dit...

Poca broma amb el sentinella que si en lloc d'un, en fóssim 100, 1.000... altre poble tindríem.

Sentinella en vetlla: ha dit...

I a tots vosaltres, gràcies per la vostre participació!