11 de novembre 2007

Tot passejant hem trobat quatre pedres:

Fabulosa passejada la que ha organitzat la plataforma, el tríptic molt ben fet i didàctic, una feina amb un fruit molt bo, tots hem disfrutat.
Hem conegut el canal de la riera, el Molí Vell, la Font dels Capellans, el Molí de la Sal, etc, i tot de plantes curioses que no sabíem que teníem. Crec que tots hem guanyat una mica més de ganes de conservar aquest paratge, i a més a més, avui ens anirem a dormir una mica més intel•ligents (i cansats).
Ara cal que deixeu la vostre opinió!
(Podeu enviar alguna imatge per il·lustrar? Gràcies!)

19 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona a tota la gent que ens ha obsequiat aquesta activitat estupensa: díptics, anuncis, penjolls, comentaris, assesssors, etc. !.
No sé com acabarà però durant aquest mesos crec que la plataforma ha fet moltes contribucions a la vida local. Això no ens ho podran discutir

Anònim ha dit...

La plataforma ens ha obsequiat amb una caminada profitosa.
Hem conegut el paratge de la riera fins a l'entrada de Sant Genís, també una mica més la flora dels contorns de Malgrat i hem passat una estona agradable compartint una part del patrimoni del nostre poble.
bona feina plataforma!!
teresa

MALGRATOT ha dit...

La meva principal satisfacció, que no la única, ha estat el veure la gran quantitat de gent jove amb ànsies de coneixement i participació. Si el futur és dels joves, segur que Malgrat s'obra a l'esperança. No podré oblidar, el poema de Josep Costa llegit pel seu propi net davant la font objecte del poema, fonts del passat malgratenc que no hem estat capaços de conservar. Caldria exigir a les nostres autoritats la recuperació d'aquests espais de lleure i trobada com son les fonts, avui només evocades com a símbols d'un passat perdut, però clar, segur que tenen altres feines més prioritàries que atendre, com son!

Anònim ha dit...

molt bé, felicitats a tothom. Ha estat una passejada molt agradable, molt profitosa. Moltes gràcies als amics de la Plataforma Salvem la Riera de Pineda per les seves intervencions. Moltes gràcies a tothom , ha tornat a ser una mostra de civisme, de "moguda" de gent de malgrat pacífica, ... una altra exemple de comportament. La propera passejada estaria bé que la preparés l'Ajuntament, no?

Anònim ha dit...

Moltes gràcies a en Joan Piña per les seves intervencions, ha estat instructiu i també divertit

Anònim ha dit...

Sentinella veig que en blog de l'arbreda hi ha imatges, podries fer un enllaç.

Montse ha dit...

El que ha fet la plataforma es unir-nos com a poble, i això és molt important, hem de seguir fent força per seguir sent el que sóm: malgratencs!!!

Anònim ha dit...

No us oblideu de l'exposició que es fa a la Biblioteca La Cooperativa, que acaba demà dia 12 i organitzat per la regidoria de Medi Ambient.
"LA NOVA CULTURA DE L'AIGUA"
Perdoneu per haver-ho posat en majúscules, però m'he volgut assegurar que tots ho veieu.
Com es menja (vull dir beu) això, per un costat cultura de l'aigua i per a l'altre tapar rieres i cada cop s'asfalta més i més,on aquesta aigua (quan plou)se li nega més el pas a les zones freàtiques?.
josep gelpí

Anònim ha dit...

A mi m'ha agradat la sortida.
He vist persones que estaven realment contentes i això és d'agraïr. Els nens s'ho han passat pipa.
Joan , com et curres les teves explicacions! Gràcies.

Anònim ha dit...

Qui era aquell noi que feia les explicacions? En sabia molt. Realment complau veure com gent tant jove s'interessa pel nostre poble, quin goig que hem fet tots plegats! S'haurà de fer alguna més no?

Anònim ha dit...

no sé de qui va ser l´idea això de la passejada, però va estar una bona pensada. ens ho hem passat bé a més de participar en un acte reivindicatiu. felicitats. teniu idees molt bones.

Anònim ha dit...

Les explicacions les feien tant en Miquel Juver (naturalista) com en Joan Piña (tema historicistes). Un bravo per tots dos.

Anònim ha dit...

Ha esta molt bé i hem d'estar contents que malgrat que hi havia altres actes ha vingut força gent. REcordeu que dissabte que ve és la truitada i que encara falten molts voluntaris per fer truites o ajudar a preparar.

Anònim ha dit...

si, si us plau! truqueu-me per apuntar truites i a l assumpte pels pastissos, us necesitem

Anònim ha dit...

hi ha alguns comentaris que no entenc. bona feina plataforma? que no som tots la plataforma?

Anònim ha dit...

Si, anònim de les 19:20h. Com saps, la Plataforma s'organitza mitjançant assamblea, i per tant ho som tots. Però és normal que s'agraeixi aquelles persones que en aquest cas han preparat la sortida. No siguis tant "puntimirat".

Anònim ha dit...

em vaig dormir.... ho sento.

Anònim ha dit...

Hem d'estar contents, la tala d'uns arbres d'una riera d'un poble, Malgrat, ha portat a que moltes persones del poble redescobreixen, el grans i, descobreixin els joves, el passat. El futur s'ha de construir tenint present el passat.
Moltes gràcies a les persones de la Plataforma "Salvem la riera de Pineda" per les seves explicacions.

Anònim ha dit...

Ara el trucaran per dir-li que "es muy vergonzoso esto que estais haciendo". Veig que el noi no s'acobarda despres de rebre tal trucada.
Bona feina plataforma!