02 de novembre 2007

Abans de la rentadora:

Em fan arribar una fotografia de unes dones rentant a la riera. Ni les dones ni la riera són de Malgrat, no us trenqueu el cap buscant el lloc. Forma part de l’arxiu fotogràfic Bechdejú (sí, el de l’exposició que pecat si no hi vareu anar).
A Malgrat les dones rentaven sobre les lloses de pedra fosca que encara poden estar enterrades a sota dels sediments acumulats a base d’anys. I amb fusta només ho feien les que en tenien o no trobaven pedra (ja que només n’hi havia cinc). Si algú pot fer arribar una fotografia de la mateixa escena però a la riera de Malgrat seria d’agrair.

24 comentaris:

Anònim ha dit...

Quan acabi la mobilització, amb la riera lavada, demanaré que em rentin la PANCARTA que JA tinc penjada al balcó, amb aquest procediment. Poseu-vos les piles, en veig poques !!!!!!!!

Anònim ha dit...

Jo quan acabi la moguda, demanaré que treguin la porqueria que es va deixar a Can Feliciano: pancartes, taulons, creus,....etc,

Anònim ha dit...

D'aquesta moguda crec que no en quedarà res material. No caldrà que et molestis a treure "porqueria" perquè lo que de veritat ha marcat és en els cors dels malgratencs que s'estimen el seu poble.
I això no ho pots netejar.

Anònim ha dit...

snif, snif, snif

Anònim ha dit...

aiiiiiiiiiii, l'estimacio... que n'es de variant!
apa! tots/es a renta en comunitat, aixis es podria criticar amb mes enfasi... i a mes economic, l'estavi d'aigua seria notable

Anònim ha dit...

Anònim de les 11:37, l'estimació no es variant, quant realment s'estima.
Seria interessant tornar a rentar, com dius en comunitat, però, saps, fes-ho tu.
El teu escrit demostra ignorància en tot, tant en el fet de criticar, com el en fet d'estalvi d'aigua, potser si que n'estalviaríem, però, on aniria l'aigua i els detergents? al mar? no, ja que aquesta riera no arriba al mar i, l'aigua tampoc ja no surt per la boa del canal, ja no hi ha canal, pel que sembla no saps que ja no arriba l'aigua i, tampoc devies saber que hi era.
Et molesta que la gent pugui trobar-se i parlar?
Pel que transmet el teu escrit ets del que pensa que no interessa que hi hagi espais on la gent es pugui trobar i parlar i, si convé criticar, perquè no? i riure, bona teràpia, que s'ha perdut, sobretot en aquest poble.
Perdona que no m'identifiqui, si vols associa-ho a por i, et diré que si, en aquest poble hi ha por.

Anònim ha dit...

por? que es la por? nomes te`por el que fa quelcom que el fa sentir por...... sobre tot d'un mateix

Anònim ha dit...

Veo espiritus!

Anònim ha dit...

Feia dies que no mirava els blogs, però, no puc estar-me de donar la meva opinió en aquest fil i, als últims comentaris anònims, es clar i, sobretot a l'anònim de les 16:47, pel seu comentari, que pel que interpreto és que qui té por és d'ell mateix i, a qui m'agradaria recomanar que llegís l'article publicat a la pàgina 24 de La Vanguardia del dia 3 de novembre del 2007,de títol "Elogio social del miedo".

Anònim ha dit...

En aquest poble hi ha por. Ningú pot negar-ho.
Això no és normal.

Anònim ha dit...

En ocasiones veo muertoss...

Anònim ha dit...

y yo fantasmas....

Anònim ha dit...

Si us ho passeu b...

Anònim ha dit...

si és que no hi ha sensibilitat per res!

Anònim ha dit...

Com podem comprobar els esbirros del PSC-PSOE i segurament de les JSC, tornen a donar pel cul als blogs locals de Malgrat, estàn cumplint ordres dels seus superiors, que només deuen pensar en fer callar la veu que els va en contre.

Els nens del PSOE ens foten per internet amb els seus super-comentaris estupits, però nosaltres els fotem a ells i als seus superiors al carrer i això fot mès, havera si un dia veniu a un acte de la plataforma i ens vacileu com o feu per Internet!
APA!!! aneu corrents a dir-ho als jefes!!!

Anònim ha dit...

això que són del PSC s'ho deuen creure ells, perquè ni els sesu comentaris ni l'actitud dels seus representants a l'Ajuntament n'està a l'alçada de la tradició del PSC, ni dels PSC que va encapçalar en Pepitu Mora a Malgrat. Són la vergonya de la història d'aquest partit, són tot un agravi al socialisme progressista. A les seves paraules i als seus fets se'ns mostren com la carcùndia més genuïna !

Anònim ha dit...

Per la dignitat dels socialistes i del PSC no els difameu comparant-los amb els que governen aqui a Malgrat. Si us plau.

Anònim ha dit...

Una pregunta que té a veure la Plataforma amb els comentaris que es fan i que té a veure els comentaris que es fan amb el PSC? Nois feu-s'ho mirar, perqué realment esteu obsessionats amb els del PSC i amb els "arbres".

Anònim ha dit...

El PSC de Malgrat es el socialisme de sempre, el de l'Ignacio, el de les sublevacions mineres a Asturies, El Socialisme pur i dur de Largo Caballero, nomès cal veure els posters de la seu a Malgrat. El PSC es el PSOE amb diferent nom, i aqui Malgrat veiem l'autentica faceta del socialisme, en plan Venezuela, guanyen les eleccions i ja es pensen que el pais o poble es seu i es volen fer presidens i alcaldes Vitalicis.
I després fan com a en Felipe Gonzalez, es carreguen el pais, l'arruinen i pleguen.
Els socialistes ja canseu, sempre amb la mateixa historia, Obreros trabajadores...bla bla bla, i desprès res, capitalisme pur i dur, especulaciò i gitanisme per tot arreu.

Anònim ha dit...

Són la carcúndia de la carcúndia més genuïnament siciliana. PEPOES ecspanyols de "pura cepa" d'allò més retro, involucionista i ofensiu, les escorrialles de la desmembració de l'Imperi. Bàrbars del sud és el que són!

Anònim ha dit...

Veig que els arguments ja els teniu finiquitats. Ara toca insultar i incoridar de forma infantil com un nen petit quan li treuen la pipa. Que us passa que us rebenta que la gent continuiï confiant amb la gestió socialista?. Que passa no us agrada que a la gent li agradi el programa el qual votar on hi constava aquesta fase de la Riera i que la va votar la gent? Que passa no us agrada que a la gent li agradi com ha crescut el poble i el nombre de places que s'han fet i el Parc Francesc Macià? Que passa no us agrada que el PSC hagi passat de 7 a 8 regidors? Per algo serà no?. A mi en reconforta saber que els ciutadants són intel.ligents i que quan van a votar saben el que fan. Treu-ne tu mateix/a la lectura si ets prou intel.ligent i si no continua insultant.

Anònim ha dit...

Espera les pròximes eleccions!

Anònim ha dit...

Lerrouxisme de nova encunyació: Parc Macià per la gent de fora. Fase riera o també fase especulativa de quatre famílies en possessió d'informació confidencial, això s'anomena prev...? Creixement del poble i paral.lelament creixement del partit i uns llocs de treball per a 8 persones que ni en somnis imaginaven, on dius intel·ligència has de dir perversitat planificada, perversitat d'utilitzar els vots d'un grapat de petanqueros nouvinguts i d'esubicats per instaurar un govern personalista, populista, feixista en definitiva i d'abusos constants cap a tot el conjunt dels malgratencs. Et calen més precisions per adonar-te, SOCIALISTA, que teniu els dies contats com a caducats que sou?

Anònim ha dit...

Odi, veig molt odi.
Extret: "mestre ioda!