10 de novembre 2007

A reveure Marc:

En Marc Monguilod deixa la seva tasca política. Tot ben clar a la web d’ERC. És una llàstima, el valorava com un dels regidors que més empenta posava a l’hora de defensar el nostre patrimoni (va defensar tan com va poder el Sindicat i la Torre del Castell, sense oblidar la seva presència a la Riera durant tots aquells dies) i va participar en la confecció de les fitxes del nostre catàleg de patrimoni. Gràcies i a reveure Marc!

14 comentaris:

Anònim ha dit...

Ademés del sindicat, la torre de la viuda, la Riera, molí de la sal que vindrà properament, també hi ha la recuperació del Delta de la Tordera. Animem a tothom que s'hi adhereixi.

Anònim ha dit...

Marc, se't trobarà a faltar. Has estat un bon regidor, m'has representat. Et desitjo que et vagi molt bé en aquesta nova etapa.

Anònim ha dit...

em podrieu donar un nom, una adreça o un telèfon de la gent que hi ha darrera la plataforma per a recuperació, etc. Voldria adherir-m'hi...Els veig sovint als blogs però encara no sé que hagin fet cap activitat.

Anònim ha dit...

Aquesta plataforma només pretén recuperar la dignitat socialista ara ja en hores molt baixes i qüestionada per cada cop més ciutadans normals. Son com ectoplasmes de color verd fastigós, tirant a vomit, com sí diguessim.

Anònim ha dit...

Apretem fort! Caramba com hi anem!

Reprenem el fil inicial del post: Gràcies per tot Marc, i fins aviat!

Anònim ha dit...

doncs a mi tambe minteressa aquesta gent que diuen que volen recuperar el tordera,doneu alguna referencia de contacte

MALGRATOT ha dit...

Marc, com son he! t'han calumniat, menystingut, desqualificat i ara que t'envàs lloen la teva tasca i les teves virtuts personals. N'hi han que sí necessiten una "puntilla" ja!

Anònim ha dit...

continuo demanant un nom, una adreça, un mail de contacte o un telèfon a la presumpta plataforma per a la recuperació...ubiqua a tants posts. Si no me'l donen hauré de pensar que es limiten a intentar buscar les pessigolles a un regidor noble com en Marc Monguilod.

Anònim ha dit...

Gràcies a tots i totes per les mostres d'afecte. Però com vaig dir al Ple, no me'n vaig... només em desplaço una mica. A Malgrat hi ha molta feina per fer i cal que la fem entre tots.
Per cert, com ja vaig demanar un cop a aquest anònim que vol recuperar el delta de La Tordera, truca'm o busca'm; fa temps que espero que algú s'hi posi amb el tema.
Si hi ha hagut gent que s'ha mobilitzat per salvar altres aspectes del patrimoni, estaria bé que també col·laboréssis una mica, mullant-hi com fan altres malgratencs... o és que esperes que t'ho donin tot fet?
Marc Monguilod

Anònim ha dit...

Marc com bé dius "A Malgrat hi ha molta feina per fer i cal que la fem entre tots" i contem que en el futur també hi participaràs, a l'igual que l'Anna, jo també crec que m'has representat i, entenc que totes les persones passen per diferents etapes a la vida, s'han de respectar, jo les respecto. Et desitjo molta sort, però, et dic, fins aviat, pensa que Malgrat és viu.

Anònim ha dit...

Tic, tac, tic, tac....continuo esperant que l'anònim de la plataforma en defensa del delta em doni un nom i una forma d'entrar en contacte per posar-nos fil a l'agulla.
Començo a pensar que els seus comentaris anaven de mala fe...ai ! és tan fàcil llençar la pedra i amagar-se darrera l'anonimat !

Anònim ha dit...

per ara el sr. marc m'han dit que se les pira uns quants mesos de vacances. això és entrega a la causa!

Anònim ha dit...

al comentar-hi de les 19:27h: iiiiiii! i tu tens vacances?

Anònim ha dit...

Felicitats Marc per la feina feta