31 d’agost 2007

Contactes històrics:

Enllaço amb un post del blog del company Serrano que aquí (per la gent que mira aquest blog) serà prou interessant. Per part meva una crítica: no es pot assegurar que aquest sigui el reg que neix a la Font dels Capellans del actual molí de la Sal, i si es pot assegurar caldria que diguessin el perquè.
Això no treu que es tracta d'un descobriment fantàstic, que jo mateix m’havia preguntat què podria ser. Altre cop el valor històric sobrepassa qualsevol altre per col·locar-se en un lloc privilegiat. Ja tenim un motiu més per continuar aquesta defensa de la riera, i feina pels investigadors de Malgrat que haurem de començar una recerca urgent dels inicis d’aquesta canalització.
Valoro moltíssim aquesta feina que estem fent els blogs, on ens combinem informacions i tots plegats intentem donar el màxim d’informació a vosaltres lectors. No us podreu queixar!


Malgrat Confidencial

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Ara tenim un motiu més per conservar aquest paratge.
se que esteu cansats, però jo vinc descansat i amb moltes ganes d'acció!
Conxita dimisió!

Empestats ha dit...

jo si u se tu dic laltre dia que treiem els arbres, que ho vaig veure i no li vaig donar més importancia, em pensava que era duna clavaguera antiga o algo aixi

Anònim ha dit...

ja he tornat !

els recs....quin pressentiment que teníem....a la fi, algú ha trobat la connexió.

Anònim ha dit...

Home, és un punt a favor de la conservació no?

Anònim ha dit...

Sempre i quan es pugui assegurar que prové del molí de la sal o trobar el seu verdader origen.

Anònim ha dit...

Sembla ser que hi ha testimonis que recorden com l'aigua sortia d'aquest canal. Llavors queda quasi del tot corrovorat. Un valor afegit a la zona.

Anònim ha dit...

Sempre quan penso en aquestes rieres i dones que hi netejaven em recordo d'una figureta del meu pessebre que era una dona de genolls picant la roba amb un troç de fusta.
La meva àvia explica encara com hi anava a rentar!

Anònim ha dit...

Com ja he dit, això no podria sumar punts a la proposta de conservació d'aquest paratge que ara ja es pot considerar de llegat històric?