24 de novembre 2007

Web Maresme TV:

Diari Maresme inaugura una secció de vídeo

Diari Maresme, seguint amb els objectius d’oferir actualitat, servei públic i participació, inaugura ara una nova secció anomenada Diari Maresme TV on tots els ciutadans podran enviar els seus vídeos. Es tracta de fer una televisió interactiva, on els lectors es converteixen en periodistes i donen la seva visió de la comarca. El procés és molt senzill. Tothom que ho vulgui pot enregistrar un vídeo parlant d’algun fet de la comarca, sigui d’actualitat o d’interès informatiu, el penja al servidor Youtube i envia l’enllaç al correu tv@diarimaresme.com
Una nova manera d’informar
És indiscutible que la manera d’informar ha canviat. El missatge ha de ser multicanal i ha de tenir en compte que el lector ja no és passiu. S’han trencat les cadenes entre l’emissor i el receptor. “Tots som part del procés comunicatiu i tos tenim la responsabilitat d’oferir rigor però, a la vegada, donar protagonisme a totes les veus”, segons ha declarat el director de Diari Maresme, el periodista Albert Lladó.
Última hora, esports i una mirada pròpia
Diari Maresme TV vol ser un de trobada dels maresmencs. Una manera de donar protagonisme a les diverses veus. Per això, qui ho vulgui, podrà enregistrar esdeveniments esportius, notícies locals, o actes culturals que a altres mitjans, més generalistes, no hi tenen cabuda. Amb molt pocs recursos informàtics- només es necessita una càmera- el lector pot parlar d’allò que creu interessant i que no trobava, fins ara, a els mitjans tradicionals.
(Lladó Comunicació SCP)

Gràcies a qui m'ho ha enviat!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Potser que la Mosca Collonera envii les seves obres mestres.

Anònim ha dit...

i l'arbreda el seu vídeo del dia del judici