22 de novembre 2007

Herois populars:

Visca l'equip jurídic i tota la plataforma.
P.D.: L'he manllevat del blog de l'arbreda.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Quina sort en tenim de que personatges com la Núria C. o en Joan B. estiguin a favor nostre i treballin d'aquesta manera!
Sort de vosaltres i tots els que participen activament a les mogudes.

3-0

MALGRATOT ha dit...

Sentinella, l'has manllevat amb tota la impunitat o amb tota la legalitat de la que ets capaç i et caracteritza?

"capo" serà al reves, 0-3, la susodicha juga a casa seva, els altres els malgratots varis som selenites pel que en sabem dels seus valors cívics i ètics!!!
Capo, capo!, tens que escoltar més 107.4 per recuperar la teva pro-ciutadania perduda.

Anònim ha dit...

Bona feina Toni! TVarbreda! molta força als encausats!!!

Anònim ha dit...

bé,bé pels "supporters"

Anònim ha dit...

El blog de la neus serra, dona ànims a la policia local pels moments de tensió que van viure ja que tenien una situació dificil, penso que el que no havien de fer es la denúncia, almenys, no dient les bestieses que es deien, i no penso que mentir sobre el comportament dels ciutadants que el fi i el cap son els que els paguen sigui a sobre, honorable i que pensem lo dificil que ha sigut per ells, que vigilin el que denúncien

Anònim ha dit...

estic realment contenta de la preparació dels components de la plataforma, s ha fet tot molt be, el grup històric, jurídic, blogs, festes... cadascú desde el seu àmbit esta fent molt bona feina.
Felicitats a tots, passi el que passi, estem units i això es per elevar

Anònim ha dit...

Crèia que aquesta manifestació cívica no era contra una persona i veig que els resultats 0-3 així ho mostra. No dèia le Sr.Bosch que tot això no era contra l'alcaldeessa i que si l'equip de govern s'ho repensava no hi haurien ni guanyadors ni vençuts. Crec que aquest no és el camí per convencer a l'equip de govern que mediti la seva opció.

Anònim ha dit...

Ves a parlar amb en Creus, havera si et deixa parlar als seus debats...

Anònim ha dit...

No obrirem debats estúpids, tu saps la realitat com la sap tothom, o no és aixì anònim de les 11:34?

Anònim ha dit...

anònim (com és que sempre parleu des de l'anonimat, és inquietant...) ho vaig dir i ho confirmo: protestem i debatem cívicament contra un aspecte de la política de l'equip de govern: l'endegament de la riera.
I contra una actuació arbitrària: la denúncia.
Suposo que el 3-0, si ho interpreto bé, encara que no `´oc jo qui ho ha d'interpretar perquè no he usat aquest concepte, es refereix a la Torre de la Vidua Sala, a l'acord de Ple d'aturar les obres, i a la petició del fiscal en aquest procés.

No veig que es refereixi a una crítica a la política global. Tot i ai´xò com que m'esmentes et diré que per a mí la denúncia contra set malgratencs defineix una manera d'entendre la política i la democràcia que no comparteixo. I tú, estàs d'acord que un debat entre gent del poble amb diferents visions d'un problema puntual, acabi als tribunals, cara a cara ?

Encara no he vist cap socialista queixar-se de la denúncia !

Anònim ha dit...

penso que va ser una opció molt poc pensada lo de la denúncia, abans de dictar un redactat com el que es va fer, s ha d estar molt segur del que escrius, i més, quan parles de veïns del poble on estas treballant i vivint, no es pot anar d aquesta manera, haurien d haver pensat una mica el que deien i més, en la professió a la que es dediquen

Montse ha dit...

Enhorabona a tots i a totes, la sentència serà absolutòria, i tots els makgratencs habrem guanyat un pols a la tirania.