18 de novembre 2007

A no poder més!:

Altre vegada queda palès la força d’un Poble que es defensa a ell mateix, que s’estima i que egocèntricament considera que valorar-se és saludable. I que n’estic d’acord jo! Aquest blog naixia com una eina per escampar el potencial que tenim, començava amb notícies suaus i objectives, i l’evolució que m’heu permès fer ha aconseguit que cada vegada les notícies assolissin capes més altes i delicades, i que la meva opinió es filtrés en alguns escrits i que la valoréssiu (positiva o negativament). Això diu molt de com va mutant aquest blog fins a convertir-se en un espai de diàleg i discussió, i no només de exposició. Potser alhora també ajuda a desenvolupar un sentiment social que entre tots teixim i col•laborem a expandir. Gràcies a tots vosaltres, però molt especialment als blogs que arrel del “Malgratconfidencial” han treballat per explicar i comentar temes locals d’interès. Malgrat disposa d’un sistema de comunicació (la xarxa virtual dels blogs) que permet comparar notícies, comentar-les, corroborar-les i gaudir d’una bona salut informativa; en definitiva, no basen les nostres argumentacions en un sol material periodístic que a vegades és una pràctica perillosa.
I tot això només per parlar del sopar d’ahir (en Joan Bosch m’ha encomanat els discursos! aprofito per agrair-li la lectura del fabulós manifest que va elaborar). Felicito molt gratament a la comissió de festes per la feina i la organització que van fer. La truitada? un èxit, tant econòmic com assistencial. Crec que, encara que no fos l’objectiu, socialment també va assolir un alt nivell d’èxit. Aconsello veure el reportatge sobretot fotogràfic que tenim a la web de l’arbreda. Gràcies a la Plataforma i gràcies a tots els participants i assistents.
Amb els diners recollits sembla ser que volen fer un DVD explicatiu on s’expliqui com organitzar festes com aquestes amb el mínim pressupost disponible, que en sabem ja molt. No és veritat! Els diners seran destinats a diverses despeses relacionades amb els set encausats. Agrair en aquest cas a l’equip jurídic per la feina que fa, al tresorer per els maldecaps (ens pot fer saber quants duros es van recollir ahir?), i donar tot el suport que pugui als encausats per un motiu injust i clarament falç. Ja veurem dimecres com anirà. Molta sort i força!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Felicitats a tothom que hi va participar i organitzar!