16 de novembre 2007

Notícies noves:

Sorpresa!
De pel·lícules va la cosa.

Que xulo que els de Palafolls tinguin ràdio en format de blog!

21 comentaris:

Anònim ha dit...

Clar i català: El Sr. Carles Tagua és un MENTIDER i MANIPULADOR. La Sra. Ana Vega una VIVIDORA QUE NOMES VOL COBRAR PER NO FER RES.

Anònim ha dit...

el Tagua va de bo i la Vega de dolenta però son més del mateix

Anònim ha dit...

be, veig que comenceu a veure l´ autèntic rostre del sr. tagua, no?

Anònim ha dit...

El Sr.Tagua ha estat navegant entre dos mars. Un el del grup que ha volgut defensar l'"arbreda" i l'altre el que li ha marcat el seu partit desde Barcelona. Ara haurà de començar a acatar les ordres desde dalt si no vol que li estirin les orelles.

Anònim ha dit...

Debemos dar un voto de confianza a esta señora por los votos que le respaldan.
Y contar que tiene un buen equipo con ella los señores que estaban presentes a la firma del pacto Tagua un veterano concejal que consiguió una guardería para EL PUEBLO que no ha conseguido llenar por que será, será, será. Marcelo un hombre con la cabeza sobre los hombros y mucho tiempo libre. Exento de trabajar o desconocido. Y la estrella invitada a la fiesta (pacto de gobierno) Ana Vega una persona querida por todas las personas que alguna vez a tenido el honor de tratar con ella en su trabajo de administrativa o en las clases de informática de extra escolares o en los comedores del colé y ahora en el ayuntamiento a esto se le llama una mujer con recursos. ¿Que tiene en común la administración de el colé con la inserción laboral? Para empezar puede entrenar con Marcelo pero ojo que no sea un trato de favor. Y de los árboles RIP tiempo al tiempo y veras.

Anònim ha dit...

Acabo de llegir que li donen, a la Vega, una regidoria de nova creació anomenada "Inserció Laboral". És evident que la primera "inserida" ha estat ella mateixa.
Sóc socialista -no del grupet d'aquí Malgrat- i sento vergonya.

Anònim ha dit...

home, el que em quedava de socialista comença a trontollar. aquest pacte em sembla una vergonya. hi havien altres opcions i la vega no és tagua, conxita, i tu ho saps, sinó per què heu trigat tant?

Anònim ha dit...

es trcta de donar alguna regidoria que no faci gaire mal i no es vegi massa, perquè la foto és lletja de nassos.

Anònim ha dit...

El Sr. Carles Tagua no es un mentider ni un manipulador. Es un pobra diabla, sensa autoritat i sensa criteri propi, ni personalitat. els mentides i manipuladors son el matrimoni SR marcelo Hernandez i Rosa Aubanell del carre escolas, que desde la ombra portan totas las mal i fetas del ppc.

Anònim ha dit...

li han donat una regidoria perquè s'entrentengui. La inserció laboral la portarà la tecnica de l'Ajuntament i l'Ana Vega a cobrar i figurar.
M'agradaria saber que en pensa el PSC comarcal?

Anònim ha dit...

Ignoro que està passant dins del PP, però no dubto de la paraula d'en Tagua que és una persona honorable. Sé que la seva posició pot perdre a dins del seu partit, perquè ens els partits hi ha debat, lògicament. Però mai no oblidaré la dedicació i l'esforç que ha esmerçat en la defensa de la riera. M'agradaria que quan parlem d'ell no ho oblidessim. Sigui quina sigui la posició final del seu partit.

Anònim ha dit...

el Tagua (?????????) bona cara al mal temps.
que en pensa la regidora Luisa Mérida del pacte amb l'Ana Vega?

Anònim ha dit...

joan bosch, tú com molts altres doneu una imatge del sr. tagua que no és la verdadera. El Sr. Tagua és bona persona, però com a polític és un cagat. està a la riera per por i perquè són dels que saben nadar i guardar la roba. és un instrument del pp molt bo i útil, pot fer tots els papers i tant contents tots.

Anònim ha dit...

ep nois tenim que crear una regidoria nova, comedores anonimos . aquesta és més del seu estil.

Anònim ha dit...

jo parlo de la imatge que conec d'ell. dono la meva opinió i signo amb el meu nom. tu sabràs. Del que nèstic segur és que la Riera ja ha begut oli amb el pacte. La que no em crec és la Vega: no mantindrà el seu vot, segur. Com el pot mantenir després de pactar amb els cacics del PSC local?. Com a mnolt, s'abstindrà. Finalment els grups polítics més conservadors del poble s'han trobat i s'han agradat. la riera pagarà aquest pacte. Jo només estic segur que en Tagua la va defensar. la resta m'importa poc.

Anònim ha dit...

No dubto que la preservació de la riera és un tema important... però ni de bon tros és l'únic que afecta el futur del nostre poble. Em fa l'efecte que molts dels que us moveu per la riera amb una certa "ingenuitat" politica. Dit això amb tots els respectes.

Anònim ha dit...

JOAN BOSCH Conoces muy poco a CARLOS TAGUA, por la forma que lo defiendes.

Anònim ha dit...

El que conec poc, teniu raó, són els tejemanejes del PP

Anònim ha dit...

millor callar si no conèixes bé que es cou al pp local. temps al temps.no crec que el projecte de lariera en surti perjudicat. ja s´haurà preocupat de deixar el tema tancat.

Anònim ha dit...

El sr TAGUA crec que el tema de la riera udefendra ve dons el divendras esta signan el pacta i el disapte esta emtota la familia de la seva compaña ala chuculatada de cam campesol,exo sendio nada i guarda la roba i tambe te unaltra nom, poca vergoña i manipulado.

Anònim ha dit...

La línia bàsica d'actuació de la Regidoria d'Inserció Laboral és l'activació econòmica i la dinamització de l'ocupació al municipi de Malgrat de Mar, mitjançant diferents,personas a partir de avui, marcelo comandand,rosa maria ,gefa maquinas ,tagua teatre,i anna vega control alimentari vovi ha curra...