20 de novembre 2007

Per quatre duros canvien de cap:


Ja fa temps, vaig veure una pel·lícula on apareixien uns extraterrestres que empresonaven a les persones seduint-les amb un esquer, un cop els tenien a la nau nodrissa els hi netejaven el cervell i els inculcaven les seves idees. I de ciència-ficció em van dir que era!

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Hi ha un acudit capellanesc força conegut que explica la història d'un predicador a la trona d'una església del Pais Basc. El capellà relata els turments de l'infern als fel·ligresos. Explica que seran empalats, espellofats, trinxats, cremats i devorats per les flemes, que les dones i les nenes seran violades, que els penjaran pels dallonses, etc. La cosa durava tant i anava esdevenint tan gore que un noi dels assistents es va aixecar emprenyat i va exclamar: Mossén, si s'ha d'anar a l'infern, s'hi va, però no ens acolloni.

La sra. Vega s'ho hauria d'aplicar. Com ja hem dit a la seva col·lega Campoy, la plataforma i el poble és ple de persones intel·ligents. Per tant que voti el que li doni la gana, però que no ens enredi !

Anònim ha dit...

Acollonit estic jo quan veig com funcionen les coses a la Casa Gran!
Acollonit perquè l'infern de la democràcia la viurem ara que torna a tenir poder absolut!!

Anònim ha dit...

No nos deben encadenar los fracasos del pasado, ni debemos atormentamos con lo que nos depara el futuro, pues corremos el riesgo de no tener éxito en el presente.

Anònim ha dit...

"Acollonit perquè l'infern de la democràcia la viurem ara que torna a tenir poder absolut!!",

hostia "capo" m'ho has tret de la boca, gràcies!

Anònim ha dit...

Acollonit estaria jo sí governèssiu vosaltres. La mala llet correria pels carrers de Malgrat de Mar. Les arques municipals saquejades en dos dies. Càrrecs de confiança a cada àrea. Cap de personal amb carnet a la boca. Això sí, s'aplicaria la llei marcial a tot el poble: tothom amb barretina i espardenyes per passejar. Ai de vosaltres si no garleu altre llengua que no sigui el català. Oblideu-vos de demanar una subvenció si penses com pensis. I ves per on tornariem a veure "passeillos" de represalies contra els subversius socialistes.

Anònim ha dit...

Mare de Déu, Mare de Déu...i fins a cinc cops, "que en son de macos els toros des de la barrera"

Algú ha identificat algú pels exabruptes inclosos al missatge?

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Sentinella en vetlla: ha dit...

No crec convenient obrir debats sense sentit amb arrel d'una frase tant comuna com "Mare de Déu" utilitzada com a expressió i sense connotacions religioses.
Absteniu-vos de fer comentaris ofensius o burlescos que puguin ofendre qualsevol tipus de sensibilitat.
Gràcies.

Anònim ha dit...

No sé quin comentari és el que has eliminat, respecto la teva decisió, però he de respondre al que escriu com a mare de deu:
Per què no t'identifiques? ara resulta que els socialistes seran perseguits? on vius? perquè no et preguntes perquè els que ens expressem amb la nostra llengua seguim estan perseguits? bé, no ens multen per actes immorals, però, saps no et solucionen els problemes que puguis tenir si parles en català. Perquè no et preguntes perquè quan t'adreces a la policia municipal et parlen castellà (sigui policia o personal que hi treballa), o les agents cíviques (crec que només hi ha dones) parlen la majoria en castellà?
Per acabar el teu escrit posa de manifest que ets socialista, reciclat de l'antic règim? perquè si no és així, demostres un total desconeixement de que vol dir democràcia.
Perdona que no signi amb nom i cognom, saps tinc por.

Anònim ha dit...

El/la Mare de Déu, tampoc ha dit res de l'altre món. Estic segur que més d'un això ho ha pensat.