29 d’agost 2007

Xup-xup:


La cosa s’engresca, ahir es van escarxofar davant l’Ajuntament demanant reiteradament que aparegués l’alcaldessa i oferís explicacions a aquest Poble que les demanava. Però res de res. Ara s’ha tornat covarda. Doncs ahir va sortir bé i la gent va marxar cap a l’arbreda un cop acabada la manifestació, però avui, si no hi ha alguna informació nova, de ben segur que romandran asseguts davant la porta per tal de rebre alguna explicació. Els nervis es cremen.
Els discursos dels portaveus van anar in crecendo en quan a to i a serenitat, fins assolir la cúspide en les paraules del malgratenc doctor en historia de l’art Joan Bosch. Aquí les masses van veure com les primeres paraules tranquil•les derivaven en una empenta de força i potència. Ara l’aigua ja bull.
Es va convocar a tota la gent possible per a que avui dimecres al matí anessin a l’arbreda, ja que hi havia avís de desallotjament. I a les 7 de la tarda altre cop davant l’Ajuntament.
Destacar les explicacions que es van donar als medis de comunicació tractant a les acàcies d’espècie invasora, estúpid, no envaeixen pas, les pobres estan allà i van creixent sense sùper-reproduir-se (tal i com fan les espècies invasores, com per exemple, una molt comuna al nostre Poble que es fa anomenar científicament Xaletus de Formigonus especulativus).

P.D.: Avui també hi ha la reunió amb l'A.C.A. per veure si es pot arreglar la cosa, i tranquils, que si no es pot arreglar... que es fotin que nosaltres no es mourem!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Parlant d'espècies invasores que tenim per Malgrat, cal mencionar la científicament coneguda con a "Petanquerus procesionarius" endemisme difícil d'eradicar i molt agressiva amb el territori i medi local, especie de procedència mesetaria i que dona majories de govern artificials en detriment de les autòctones causant l'esterilitat del territori amb els seus hàbits de creixement depredador de tots els recursos al seu abast.
Entre la seva activitat de supervivència bàsica hi trobem la facilitat que té per configurar governs amb gents del més inepte nivell i que a l'hora s'envolten dels individus tècnics-assessors amb les seves mateixes característiques i mancançes.
Només és pot combatre amb elevades dosis de cultura i paciència donat el seu rebuig total al tractament curatiu.
És a dir està "xungo" el tema i s'ha d'actuar amb fermesa i contundència si és vol aconseguir èxit en la seva eradicació.

Anònim ha dit...

Si tu no et mous, ja et feràn moure, no t'enmoïnis!