31 d’agost 2007

Somiar truites de veritat:

Ahir la jornada es va desenvolupar molt tranquil•la, res de diferent, tret del suport de la gent que cada vegada és més potent i uníson. Ja sigui per ampliar els milers de firmes que ja disposem (agrair el suport que era d’esperar de l’ex-alcalde de Malgrat, en Pepito Mora) i avui es presentaran, ja sigui contribuint econòmicament, ja sigui assistint als actes que es celebren en motiu o amb qualsevol altre manera (ahir, un anònim, va dedicar una poesia a l’arbreda i va ser penjada al taulell).
En quant a política, sembla ser que en el pròxim ple es tractarà el tema però que el PP no donarà suport a l’anulació del projecte. Llàstima, sembla ser que queda molta guerra per endavant. Ja que no hi ha novetats aprofito per comentar certs punts.
Una de les primeres coses en la que es va pensar va ser la d’aprofitar aquest paratge per ser l’inici d’una ruta excursionista que seguís el curs de la riera: arbreda de Can Feliciano, parc Francesc Macià, església romànica de Sant Genís, i la Font de la Roca del Turó de Miralles. Un bon projecte que proporcionaria un creuament fàcil a tots aquells que tenen com a activitat d’oci visitar contrades properes al nostre poble, però que com el Castell de Palafolls o l’església de Sant Genís es troben a l’altre banda d’una carretera sense passos segurs.