30 de maig 2008

Publicitat singlelar:

Radiocactus Recordings acaba de publicar el quart single de Viuda Serrandez i Fills, titulat Single 4 (...i ara et fots!). Conté tres cançons: "L'atac de les meduses assassines" (el hit d'aquest estiu que ve!), "Tinc un Scalextric" i "Solo en Japón". Ja estan disponibles, en format mp3, a http://www.radiocactus.com. Que les disfruteu!

Gràcies per avisar Toni!
Jo ja les tinc, t'arrenquen un gran somriure! Gràcies per aquesta activitat que feu per "amor a l'art" i als vostres seguidors!
Vigileu aquest estiu amb les meduses assassines, no us serviran ni les aspirines!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Per publicitat i de la directa la que fas tu amb el "Ala Madrid, ala Madrid...!" dels collons!!!, busca la manera, sisplau, de suprimir-la perquè és inaguantable sentir-la cada cop que obrim el teu blog. Molta gent de segur que ja ha desistit de visitar-te per aquest motiu.
Per altre part, felicitats a la Viuda Serrandez i fills per les seves noves i delirants creacions, ajuden a riure i això sempre va bé i fa salut.

Sentinella en vetlla: ha dit...

Doncs no puc esbrinar per on me la filtren! Ja faré experiments.
En tot cas, espero que això no sigui motiu per deixar de visitar el blog!

Anònim ha dit...

és la publicitat que inserten des del compatdor webstats que tens instalat. res és gratuït.

prova amb google analytics.

Sentinella en vetlla: ha dit...

Ja faré experiments.
Mentrestant, paciència siusplau!

Anònim ha dit...

La meva versió de l'explorer i del mozzila em bloqueja les propagandes. No pateixo aquestes coses!

Anònim ha dit...

[url=http://www.blingforfun.com]hip hop jewelry[/url],[url=http://www.blingforfun.com/pendants/cat_9.html]hip hop pendants[/url],hip hop watches,[url=http://blingforfun.com/belts/cat_18.html]bling bling[/url] ,hip hop,[url=http://blingforfun.com/chains/cat_7.html]hip hop chains[/url],hip hop bling,[url=http://blingforfun.com/chains/cat_7.html]iced out chains[/url],[url=http://www.blingforfun.com/chains/cat_7.html]wholesale chains[/url]
hip hop jewelry
wholesale hip hop watches
hip hop rings