27 de maig 2008

A favor de la llibertat i la sinceritat:

Aquest blog es mostra a favor de la llibertat d'expressió i la crítica, així com remarcar la sinceritat que ha de ser factor comú, i és, de tots els bloggers malgratencs seriosos.
Des d'aquí: SUPORT.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Altanto a l'hora de donar suport, hi han hagut molts comentaris despectius (potser no de la Neus) però si que els ha publicat i això no es està bé, no està bé posar-se amb la família de ningú, tots em llegit comentaris de persones que escriuen en castellà i parlen dun tal Marcelo i no sé què més, i crec que més d'un ens hem posat la mà al cap, jo a això no li dono suport, és una qüestió d'educació i respecte i jo no m'identifico amb aquests missatges dun tal marcelo i no sé que mes,... per donar suport primer hauriem de saber a què i sobre què, un que no en té res de res ni del pp ni del ppoe

Anònim ha dit...

i contra la llibertat d'expressió què n'opines? Estem parlant d'una denúncia contra una persona que feia pública la seva opinió!

Anònim ha dit...

Si la seva opinió no insulta, ni desprècia, ni degrada a l'altre persona, no passa res suposo, però he llegit en el bloc de la neus termes com cornuda, fastigos, lladre, cagat de merda, ... no se si es cert aixo pero se que aixo no es llibertat d'expressio sino mala educacio.jo almenys no ho escriuria mai aixo,de ningu.

Anònim ha dit...

Però no era ella qui ho escrivia...

Anònim ha dit...

Crec sincerament que quan una persona decideix portar uns fets al jutjat i tramitar una denúncia penal ha de ser la justícia qui faci les valoracions oportunes i no persones que ni conèixen els fets, ni saben de que parlen. Per tant, per respecte a la tasca judicial, agrairé que no es facin comentaris ni judicis prematurs. Si l'actuació és correcte no cal fer tantes justificacions. Qui es justifica és que no té la consciència tranquila. Trobo incoherent qu els mateixos que critiquen els blocs i els comentaris anònims es defensin i justifiquin amb comentaris anònims als blocs. La denúncia vers la meva persona només té un motiu. Sóc de les poques que escric amb noms i cognoms.
pd. gràcies pel suport del teu bloc.
Neus Serra