03 d’abril 2008

Malgratenc a Villafranca del Bierzo (amb foto):


(fotografia: "El Mundo: La crónica de León" Dijous 27 de Març de 2008, 6.671)

Aquests dies, de ben segur, no heu vist al malgratenc Joan Bosch passejant pel carrer o a qualsevol activitat del Poble (com a la assemblea de l’Arbreda); doncs la falta queda justificada, era a Castilla-León escampant el bon nom dels malgratencs.

Aquí teniu les notícies de la fabulosa troballa pictòrica que va fer, inundava els diaris d’aquella zona durant la setmana passada, a més de presentar-lo a altres medis de comunicació. Ell explica que les obres necessiten de restaurar-se, i la millor manera és fer-ne ressò, per tant, va pactar amb la mare superior del convent i va ser ella mateixa qui va muntar una roda de premsa en poc temps. Barrejant els mitjans de comunicació amb el valor de les peces sembla ser que han conscienciat a la gent del tresor que tenen, però, tindran les autoritats prou sensibilitat com per dedicar els diners necessaris a les esmentades peces? Això mai es sap, són així...

Més informació als retalls que adjunto que no és fins ara que el professor m'ha permès publicar:

Notícia completa

Segona troballa

Fotografia amb el protagonista

Ebierzo

Altre fotografia de l'acte



3 comentaris:

Anònim ha dit...

Excepcional troballa la que ha fet en J. Bosch, enhorabona Joan, ara l'ajuntament tindria que fer els passos necessaris per aconseguir comprar un quadre de la serie "Anacoretes" i penjar-lo a la sala de plens, sota el cap de l'alcaldessa, li escauria d'allò més.

Anònim ha dit...

La presentació que la va fer en catanyol?

Anònim ha dit...

és curiós veure com només canviant el nom de l'autor el valor que assoleixen unes pintures!
felicitat per la troballa!