12 d’abril 2008

Ple municipal accessible:

Gràcies per fer més accessible el ple Municipal que cada vegada és menys accessible.

En concret, em centro en el punt del Projecte de Barris i la pseudo-participació que es practica. Perquè cada vegada ho veig més negre i només rebo males crítiques?

No sabem com va funcionar l’ultima assemblea, si algú hi va participar estaria bé que ens fes cinc cèntims.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Vàries coses:
Neus Serra, el projecte no va començar bé tal i com dius, mai ha anat bé pel simple fet de ser una mera especulació més del nostre Ajuntament. Les trobades són per omplir currículum del projecte, amb les activistes socials que fan omplir enganxines i gomets per decidir coses només ens fan sentir estúpids i més encara quan veiem que es tria el que ja s’havia decidit abans de començar la reunió.
Alcaldessa, que no hi haguessin regidors no vol dir que la gent escollís més lliurement, saps perfectament que la majoria dels presents sabien el que havien de votar i segur que sense saber el què.
No cal esmorzars i animadores socials, això és una ridiculesa per fer que aquests vots que venen de part de algú pugui tenir un al•licient per presentar-se. Som perfectament capaços de decidir les coses sense gomets.
Aclareixo que només vaig participar a la primera jornada i voldria saber si es va repetir el que dic en aquesta última. Jo també voldria saber com va anar.

Anònim ha dit...

Sempre amb la mateixa canció, es va votar democráticament. La gent va votar el que volia.

Anònim ha dit...

ILU

Anònim ha dit...

Molt innocent aquest segon comentari.
Deixa anar una intensa olor a... no ho puc veure bé...

Anònim ha dit...

El problema que tens capo és que ets molt maxote per garlar però alhora de la veritat, tota aquesta xuleria no la tens per dir-ho a allà a la reunió on tocava o bé dir-ho en el ple de l'altre dia.

Don.

Anònim ha dit...

De la manera que va anar el ple sí que és veritat que mitja por em feia aixecar-me per dir res. Els polítics ja van saber defensar prou el tema.
Qui vol viure amb els ulls tapats que ho faci!

Anònim ha dit...

A la reunió que vas anar no ho podies haver dit?
Don

Anònim ha dit...

Aquestes coses les veu un quan té la perspectiva del temps.
Jo opino que no hi ha aigua clara, la participació ciutadana en aquest poble no s'ha fet mai i és normal que ara no es sàpiga fer (o no es vulgui fer)(o es faci falsament).

Anònim ha dit...

Doncs la Neus Serra tampoc veu clar el tema, en el seu blog ho deixa clar :-)