15 d’abril 2008

Suspir i vergonya:

Vergonya, vergonya i molta vergonya em fa veure la web de turisme de Malgrat. Què es ven del nostre poble al visitant? en concret em redirigeixo per motius de tema a la part de “patrimoni”: moltes vegades s’ha dit que fora bo impulsar un turisme més d’àmbit cultural, d’aquí que fem propaganda del nostre museu local i de la peça de patrimoni nacional que tenim, sí, volem que el turisme vingui sense invertir en patrimoni i sense informar com és degut.

Una proposta: busqueu la Torre del Castell entre els elements que publiciten!

8 comentaris:

Anònim ha dit...

"Església de Sant Nicolau. Tal i com la coneixem avui és del segle XVIII, encara que s’hi conserven restes d’èpoques anteriors. Façana d’estil neoclàssic dedicada a Sant Nicolau de Bari."

Va quedar clar en la xerrada d'en Joan Bosch que definir-la com d'estil neoclàssic no era del tot ètic, però vosaltres a la vostre bola. I no parlem de que la façana està dedicada a st nicolau, coi! i el campanar, i l'altar, i els bancs, per no dir que tota l'església està dedicada a aquest personatge!
Jo sento vergonya, un més a la llista

Anònim ha dit...

com voleu que posin la Torre del Castell amb la destrossa que li han fet?

Anònim ha dit...

Doncs b k la posen en altres logotips o estudis del mateix il·lustríssim ajuntament!

Anònim ha dit...

Us convidem a participar en tot el ventall de festes i activitats que s’organitzen al llarg de l’any a casa nostra. Carnestoltes, Sant Joan i Sant Pau, festa major d’estiu, Festival Internacional de Bandes de Música i de Corals, festa major d’hivern, balls, espectacles, havaneres, concerts, focs artificials i un llarg etcètera. Malgrat de Mar té un teixit associatiu i cultural molt ampli. Tant els amants de les arts com els amants de la cultura tradicional poden trobar dins d’aquesta variada oferta el complement a les seves vacances.

Anònim ha dit...

la posen en altres logotips o estudis del mateix Ajuntament perquè queda bé.És un Ajunatemnt d'aparador

Anònim ha dit...

r2dr, tens raó, tanta feina...tantes explicacions, tanta recerca...!, no és que no sigui ètic, és que es una pura i monumental tonteria !


joan bosch

Anònim ha dit...

Probablement quan van editar el video encara no s'havia fet la seva xerrada, Sr.Bosch.

Anònim ha dit...

De quin vídeo parles?
Potser hi ha coses que no sabem?