02 de febrer 2008

Nova arquitectura:

Em fan saber que al Full Parroquial fan un breu escrit parlant de la nova arquitectura de la nostra església.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

He llegit l'escrit del bisbe Girona, m'ha costat entendre el redactat. És trist, que en el segle XXI, encara hi hagin escrits d'aquest estil. Puc entendre que la gent en segles passats, en què se'ls negava l'accés al coneixement i, si l'adquirent, sobretot, les dones, se les condemnava, eren bruixes, creguessin les versions que se'ls donava, però, no entendre mai que, això, passi actualment.
Les dones no podem acceptar que se'ns segueixi menyspreant, no podem consentir que ens segueixin tractant com a ésser inferiors, no ho som.
Sembla que l'església catòlica, en què, els dirigents són humans dels sexes masculí, segueix, menyspreant les dones, les tracten com a éssers inferiors, com a irracionals, les posaen al mateix nivell que els animals irracionals.
Sóc dóna, sóc un animal racional, penso i raono, estic contenta de viure al segle XXI, com a mínim no em cremaran a la foguera i, em dol llegir escrits com el del bisbe de Girona.

Anònim ha dit...

Aquest escrit del bisbe diu just el contrari del que dius.
Explica la importància que una figura femenina com Maria assoleix a la lliure religió cristiana. Jo, des de la no-pràctica de cap religió em noto més proper a les pràctiques cristianes que no a les obsessives restriccions de religions cada cop més comunes al nostre voltant.
No busquem fantasmes on hi ha boira.

Anònim ha dit...

Doncs si no t'agrada el crisitanisme ja saps, t'envàs a Marroc i veuras com tracten els gossos, perdò, dones.

Anònim ha dit...

Anònim de les 17:54, respecto que et sentis més proper al cristianisme, que segons tu no és tant restrictiu com les religions que ens envolten.
No estic d'acord amb això, només has de seguir les declaracions de les màximes autoritats de la religió catòlica d'aquests últims dies.
Suposo que ets un home, ja que parles de figura femenina, amb aquest comentari discrimines, les donés, primer som persones, a l'igual que els homes.
No entenc la frases en que dius que "Maria assoleix a la lliure religió cristiana", m'ho podries explica?
No soc l'anònim de les 16:44, però. sóc una dóna.

Anònim ha dit...

A l'anònim de les 20:38, no et fa vergonya el que dius, has tractat a les dónes de gossos, deu ser degut a l'educació catòlica que has rebut. Llegeix sobre l'islam i sobre el cristianisme i veuràs que la diferència en aquest aspecte no es tant gran. La religió islàmica es fonamenta en el cristianisme i, respecte a les dónes no difereixen tant. Però, a molts homes ja els va bé.

MALGRATOT ha dit...

Insensats, que no veieu que el tema va de la nova arquitectura, és a dir de pedres, no d'ànimes, tema aquest molt més complex del que estem capacitats per analitzar uns descreguts ateus com nosaltres. Mem si encara prendrem mal si això ho llegeix el talibà que de tant en tant treu el nas pel blog!

Anònim ha dit...

quan el talibà treu el nas, a la nit ja no puc dormir

Anònim ha dit...

malgratot.....snifff.....snifff....