22 de febrer 2008

Decepcionat de la ràdio:

Estava engrescat esperant l’anunciada web de Ràdio Malgrat!
M’imaginava una cosa semblant al blog de Ràdio Palafolls, però... sorpresa! No és ni de bon tros el que esperava.
Es tracta d’un sub-apartat de la web de l’ajuntament on es pengen notícies a l’estil blog, amb diferents pestanyes per accedir a llocs on ja s’hi podia accedir abans i de nous prou interessants.
En general no ho veig un canvi gaire suculent, podria ser molt millor. Ara, i per obrir debat, em pregunto: Una ràdio local ha d’estar tant vinculada a l’ajuntament del poble?

10 comentaris:

MC ha dit...

a qualsevol cosa li diuen un web i a qualsevol cosa li diuen noticies, és una agenda d'activitats més de l'ajuntament. una llàstima, d'on no n'hi ha no pot rajar...

Anònim ha dit...

Queda molt descarat, la web de la ràdio a dins de la de l'Ajuntament. Queda clar qui mana i qui la manipula.

Montse ha dit...

La ràdio..ah vaig intentar enviar-te un e-mail explicant el programa que fem de poesia, i literatura en general, però no podia enviarte'l.
El programa s'emet els dilluns a un quart de dos,quan acaven els informatius.

MALGRATOT ha dit...

Això és "supermegaespelusnante", podrem escoltar en diferit els plens de l'ajuntament si la Torquemada no talla l'emissió i en Creus troba la gravació.
Jo quan penso en que aquesta ràdio la paguem entre tots per emetre la de banalitats que arriba a emetre, m'agafa una depressió tant profunda que no me'n recupero fins que escolto un ple municipal amb la intervenció de la Pega d'estrella principal, i això que la demés tropa déu ni do el nivell amb que ens obsequien, però pobrets, estan encara, a milions d'anys llum de la supervedette Ana Pega.

Anònim ha dit...

el patronat de ràdio Malgrat el govern PSC-CiU-PPC el va disoldre a favor de tenir una ràdio municipal dirigida des de l'equip de govern.
Ara CiU no està al govern.
Que en pensa que ràdio malgrat estigui dirigida pel PSC?

Anònim ha dit...

Mentre la R. Malgrat sigui un mitja tant tendenciós, dolent i manipulat pel PSC el que tindrien que fer els demés partits malgratencs, és un boicot total al mitja per posar-lo, més si cal encara, en evidència davant de l'opinió pública en general.
La volen privada, doncs del tot, tota per ells i a denunciar-ho arreu i a tota hora.
És el que jo en penso.

Anònim ha dit...

A tots aquets que os qeixeu ¿eu probat de portar ideas,progamas que oa agradaria sentir o fer,parlan s'enten la gent.tant costa?

Anònim ha dit...

Potser dic una barbaritat, però que no han de ser els que hi treballen que s'han d'interessar per veure qué demana la gent?

Anònim ha dit...

potser ten raò,pero no sabem si estan oberts a noves propostas si ningu las presenta,o sea si teniu ideas porque no las presenteu?

Anònim ha dit...

No serà que vosaltres manipoleu les gravacions que feu cuant s'emeten per radiomalgrat ja que sou sabis i intel.ligents.