06 de febrer 2008

Arqueòlogues fantasma:

En el ple del dia 10, el que vaig penjant per entregues (el goear no em deixa penjar-lo sencer) una de les preguntes que es va fer és la que apareix a l’àudio que adjunto: en J.M. Laseras va demanar l’actualització sobre les tasques efectuades a la Torre de la Vídua Sala. Se li contesta que no hi ha res de nou, ni cap projecte a efectuar.
El regidor comenta amb insisténcia el tema de la fonamentació, i és justament el primer que van fer les arqueòlogues que fa poc vam comentar que estaven treballant a la casa. Potser feia quinze dies o tres setmanes que havia passat el ple, no sabien en aquell moment que s’havia de venir a estudiar la casa? Van aparèixer a l’Ajuntament com qui prepara una festa d’aniversari i fa “Sorpresa!”?
Potser es tracta d’arqueòlogues fantasma i en realitat no han existit...


1 comentari:

Anònim ha dit...

La fonamentació realitzada ha consistit en apuntalar algun sostre amb mecanotubo i deixar-ho tot a la intempèrie de tal manera que les magnífiques, encara que poques, pintures que hi restaven, han desaparegut definitivament. Altre cop una magnífica feina ben feta per part del nostre magnífic ajuntament.
Enhorabona!!!