20 de febrer 2008

Mole formigonada amb destí Malgrat:

El company Malgratot presentaria aquesta notícia com a: un acte destraler de l'especulativa mentalitat subjectiva de la població, que veu de manera destructora i compulsiva el creixement innecessari de Malgrat, amb el nyap de saber que es farà barroerament, i tot, per omplir-se les butxaques (en honor a la seva desídia, indiferència i incompetència demostrada amb escreix en la gestió dels bens patrimonials de Malgrat, el nostre poble, no el seu) ja ho hem dit altres vegades, ningú que s'estimi el seu poble es dedica a destruir-lo amb un afany malaltís i mercantilo-especulatiu com ella.


7 comentaris:

Anònim ha dit...

mira tiu ja em tens fins els collons que generalitzis ok??? jo estic molt d'acord amb la politica de la Conxi, que algun problema??? que passa que ens hem de quedar endarrerits com una merda de poble veint com fins i tot tordera en supera??? doncs el poble a de creixer i no quedar-nos parat per quatre toca collons com tu.

Anònim ha dit...

Qui ho vol que el poble creixi d'aquesta manera? Potser nomes tu i tots els que hi guanyen calers, o potser tu tambe ets dels que en guanyen?
Uns quants no poden decidir el futur d'un poble com s'esta fent ara, una pila de projectes d'urbanització que mai acaben i planejant-ne de nous!

Anònim ha dit...

joan, ja es veu que no vas más enllà. créixer no ha de suposar créixer en formigó. al segle XXI es creix de moltes altres maneres. es veu que tu no les saps veure. no sé qui es queda endarrerit. continua mirant-te el melic

Anònim ha dit...

El poble ha de crèixer, diu en Joan, però en què? en qualitat o només en gent? en serveis a les persones o només en pisos? què vols, més pisos i els mateixos equipaments i serveis? doncs vaja negoci. que no ens prengui el pèl la Conxita. Fa 4 dies es va aprovar un POUM que preveia el desenvolupament a uns anys vista. Ara què? què de cop i volta tot el que ens va vendre s'ha fos? el creixement sostenible que va vendre era mentida? Que la proposta vingui d'un govern catalanista i d'esquerres "manda huevos". Ja en son d'esquerres ja. Sobretot d'esquerres i sostenibles. 50 habitatges per hectàrea, la meitat de pisos del ARE seràn de renda lliure,quin negoci, eh?

Anònim ha dit...

Aquest que n'està fins els collons deu treballar a l'ajuntament o bé tenir una immobiliària a punt de tancar portes per falte de clients. La Conxita només organitza acords amb constructors a fi de finançar el seu partit i garantir el seu puto sou i el dels demés miserables incompetents de partit que l'acompanyen en la secta PSC. Han convertit la política en un lloc de treball a canvi de la total destrucció del poble en nom d'un creixement i modernitat absolutament delirant, i la proba la tenim en les seves últimes rebequeries consistorials i amb el pacte de la mortadela que ha realitzat per no perdre pistonada en aquesta esbojarrada carrera per aconseguir els seus objectius de total destrucció del terme municipal. Tot ciment, tot gris, perfecte per a viure-hi dos mesos a l'any i jugar a petanca, és aquest el model que el poble vol i desitja? qui ha embogit, el poble o la Conxita?

MALGRATOT ha dit...

Sentinella, ho has exposat millor que nosaltres, van a sac i sense vergonya, PPOE en estat pur i galopant cap a un futur de meravelles urbanístiques que només seran superades per Benidorm.
L'objectiu secret d'aquesta secta és arribar quan abans a la relació Malgrat 99,8% edificat i 0,2% d'espai verd per no aixecar sospites sobre el seu, sovint esbombat, ecologisme militant.
Resumint: Son terroristes mediambientals. Son delinqüents professionals, son una màfia o secta destructiva i alienant és miri com és miri.
Destrucció i més destrucció és el que ens prepara aquest clan com a pla de futur immediat.

Anònim ha dit...

Bona nit Joan, de bon rotllo, eh!
Enderrerits respecte els pobles veïns i, tant, que hi estem, però, no pel que dius tu, parles de Tordera, has vist les instal.lacions esportives? Has vist la piscina municipal coberta? a Malgrat encara no en tenim, però, en tenim dues de descobertes, divertit no? en un poble costaner, en què la gent pot anar a la platja i les piscines només estan al servei dels ciutadans durant l'estiu.
Creixement, perquè? a costa de què?
El creixement ha d'estar regulat, el dia que ho explicaven a l'escola devies fer campana.
No es tracta de fer una cursa entre pobles, es tracta de ser responsable, no tot es justificable, nosaltres ens hem trobat un poble, que els nostres avantpassats van anar construint, però, sembla que tu i els que pensen com tu os importa molt poc quin poble deixareu a les futures generacions, fins i tot, les etnies, de països que considereu subdesenvolupats, tenen més cura de l'entorn que vosaltres.