06 d’octubre 2009

Ja comencen les obres de l'ascensor:

Ara sí, la notícia diu que ja comencen les obres.
Esperen veure-ho acabat per Setmana Santa.
Voldria llençar una pregunta als lectors, i és que... algú hi ha vist tècnics d'arqueologia fent-hi les prospeccions que marca la llei? recordem que l'entorn de la Torre està protegit, és un bé d'interès nacional, i en qualsevol punt podrien aparèixer restes de l'antiga fortalesa. A part, també està protegit a nivell d'impacte visual, es podrà fer la pèrgola per l'ascensor que es té pensat de fer?

10 comentaris:

Anònim ha dit...

les restes de l'antiga fortalesa, després de la guerra del francès, van quedar en ruina i per poder acavar l'edifici es va demanar permís als amos... ara estan ben protegides, ens solem despedir d'elles abans d'anar cap a les sorres

Anònim ha dit...

errada guerra dels hugonots

Anònim ha dit...

Des del castell, on s'ha vist que Conxites i cia la seva cultura els porti a pensar que es podrien fer prospeccions? la llei de Malgrat de Mar la fan ells, ignoren a les persones que en saben més.Encara recordo quan el barret i el pitet de la Torre del Castell la Conxita la va desmereixer cada vegada que parlava, deia amb despreci que eren quatre pedres i que allà si anava a pixar.

Anònim ha dit...

Això ho deia per que són gent tant i tant culta que fins i tot de la cultura n'han arribat a fer negoci. Poca broma amb ells.

Anònim ha dit...

Llavors s'enten que no estigui d'acord amb l'oficina antifrau la Conxita.
Per cert quant deia que tot es bo amb masura,amb descuidava dir que menys el tabac en el que tan enganxada esta l'lcaldesa i algun altre regidor/ra.

Anònim ha dit...

El que també saben, perquè ho saben, és que la història els recordarà a tots plegats. A la llista negre dels nostres descendents, i als seus se'ls hi caurà la cara de vergonya!

Anònim ha dit...

completament d'acord amb l'últim anònim, però cal dir també, el gran preu que estem pagant i que pagaran les fgeneracions futures de la gran imcopetència a la que estem sotmesos

és com una hipoteca al revés, en lloc de guanyar patrimoni, l'estem perdent

Anònim ha dit...

Algú ens pot informar si la capella de l'Antic Hospital ja no està destinada a seu de l'entitat de l'Associació de dones?
Avui unes dones parlaben que el proper local de les dones seria a cal Gil(exbicicletes) del carrer d'en Blanch.

Anònim ha dit...

Ostres! ni idea!

Anònim ha dit...

Si van a Can Gil aquesta si que serà bona!! Serà el mateix que va passar amb el benvolgut sr. del carrer Sant Isidre: per poder optar a la plaça de conserge al Centre Cultural va haver de cedir el local de casa seva a la seu del PSC. En aquest cas, quin és el preu que haurà de pagar la filla de can Gil per la gerència de Turisme? El lloguer del local per les dones? Això sí... tot legal i amb tots els papers que facin falta, però tant de descaro fa pudor!!