06 d’octubre 2009

Exposició d'instruments:

He rebut dos e-mails.
En el primer em preguntaven el perquè no havia dit res de l'exposició d'instruments que es feia al carrer de Mar, la resposta és perquè no tenen res a veure amb el patrimoni malgratenc ni dels voltants.
L'altre em comentava que el dia de la final de corals, el diumenge, l’exposició estava tancada, i que els dies que obra (de dilluns a divendres) ho fa a un horari molt reduït (de
5 a 8), per tant, el cap de setmana, que és quan hi ha el potencial de públic, l'exposició queda tancada. Al meu entendre també resulta poc lògic...

8 comentaris:

Anònim ha dit...

És un despropòsit monumental que la nostra regidora de cultura ens ofereixi cultura de franc al só de trompetes i timbals amb el sincer esforç de sortir als diaris i estadístiques mentre, paralelament, deixa morir "Ca l'Arnau" de pur fàstic i incompetència personal. La inutilitat d'aquesta persona està en relació directe a la seva omnipresent presencia a tots els actes de qualsevol mena que es celebren a Malgrat. La única cultura que persegueixen és la cultura de l'Euro, es a dir, a forrar-se en nom de la cultura per banal que aquesta sigui. Mentre el poble no protesti i s'ho empassi seguiran en aquesta dinàmica, la única que coneixen i els preocupa, forrar-se ells i els seus.

Anònim ha dit...

M'ha dit una de les mares d'un alumne de l'antiga escola de música que l'alcaldessa els va dir que els nens no volen apredre música, que el que volen és jugar a futbol, que és un caprici dels pares que aprenguin a tocar un instrument.
I a part d'això, es veu que la Vega ja fa temps s'havia encapritxat de Ca l'Arnau per a fer-hi classes d'anglés.
QUina màfia quina màfia!

Anònim ha dit...

Acongojante!

Anònim ha dit...

No e'extranye que l'alcaldesa contestes aixo,l'iclesia que ella sap molt be com funciona era en el seu tepms l'opi del poble( es cuidava de que la gentno penses per si mateixa),i ara es el futbol,i encara com no va dir que es via de mirar tele basura.
Per cer no es en el meu anim el d'ofendre els que els agrada el futbol,ja que amb masura tot es vo.

Anònim ha dit...

Algú ens pot informar si la capella de l'Antic Hospital ja no està destinada a seu de l'entitat de l'Associació de dones?
Avui unes dones parlaben que el proper local de les dones seria a cal Gil(exbicicletes) del carrer d'en Blanch.

Anònim ha dit...

En família vaja, com la màfia.

Anònim ha dit...

ja, ja, ja, me parto de risa! Que chiste! Os lo creeis todo, las mujeres sin hogar ni lumbre! siempre les quedará la iglesia. Creer que tendrian otro local, ilusas! ja, ja, ja,
Quien manda: faldas o pantalones?

Anònim ha dit...

A Cal Gil? A Ca la futura gerent de l'empresa municipal de turisme? No. No pot ser, home!.