10 d’octubre 2009

Breus notes dels afers del Projecte de Barris (actualitzat amb entrada de Malgratot):

Primer de tot un vídeo del MalgratConfidencial on queda clar el que passa quan es fan reunions de participació ciutadana i no es fa cas als consells dels veïns que han viscut tota la vida allà. Asseguren que van avisar del mal que feia la pluja en aquell carrer, i s'ha demostrat que no era mentida. Els veïns no van permetre que els jardiners ho netegessin fins que els tècnics no ho van veure, ni la policia els va poder convèncer!


A més, sembla ser que actuaran al Passatge dels Arcs, volen posar un asfalt de color sauló (per els que com jo no sapigueu quin és aquest color el diccionari diu que és argilós, vermell fosc), esperem que l'actuació parteixi d'un bon gust i no una elecció a la lleugera. Ja ho veurem.


Finalment i com a última notícia, el dimecres i el dijous (al matí, amb horari de jubilat de la Verneda, no cal altre gent) es farà un taller participatiu per a comentar les obres dels carrers Segre, Montnegre, Tordera, Montseny, i Llobregat. El primer dia es farà un pica-pica al migdia i el segon un esmorzar a mig matí. I per aclarir, per aquells que encara no ho diferenciïn, aquests carrers són de la Verneda, no del Castell.


Malgratot comenta la jugada

9 comentaris:

Neus Serra ha dit...

Ho trobo francament escandalós. L'horari, el pica-pica, l'esmorzar, i tot plegat. Hi ha que tenen poca feina. Això és participació de la bona. Déu n'hi do.

neus

Anònim ha dit...

"El primer dia es farà un pica-pica al migdia i el segon un esmorzar a mig matí."
- No és aquesta la tàctica que utilitzava la dona de Al Capone per convocar les seves reunions socials?

Anònim ha dit...

En lloc de destinar 35.000 € a arranjar el terra malmès, tindrien que fer-ho reparar a Construccions Quinta que va ser qui va malmetre-ho amb les diverses obres realitzades per l'entorn, però clar, com que són de la familia, no cal. Ja ho pagarà el poble aprofitant que el tenen content i enganyat.

Anònim ha dit...

Laboratori participatiu?
s'inventen uns noms acollonants!
Aquesta vegada a quina empresa socialista es té que afavorir?

Anònim ha dit...

Vindran científics especialistes en pa amb tomàquet i en tall de pernil ibèric per fer la foto de la participació ciutadana i complaure al Parra i cia., la palangana de la família PPOE.
Tot molt científic i democràtic, faltaria més...?

Anònim ha dit...

Estic d'acord amb que és el senyor Quinta i la senyora Garangou qui haurien de pagar la reparació del carrer. Tots els veïns, quan fem obres a la via pública, ens obliguen a pagar la reparació i deixar-ho en l'estat anterior.

Tant poca decència té l'alcaldessa que és capaç de deixar que se li vegi el plumero d'aquesta manera?

Al final, hauré de creure a tots aquells que l'acusen de treure benefici de les actuacions del senyor Quinta i altres, si no, no explico la poca dignitat que demostra en casos com aquest.

Anònim ha dit...

Perque et penses que no esta d'acord amb l'oficina antifrau.Qui te la conciencia neta no te por de re.

Anònim ha dit...

I el pobre passatge dels arcs?

ESPAÑOL con "Ñ" ha dit...

Sra. Neus, més escandalós encara és que un partit com el seu o algun dels seus més "il·lustres" militants hagin rebut financiació amb capital provinent d'un fet delictiu com el cas "Millet". Y vosté s'atreveix a parlar al seu blog de transparència? Si us plau deixeu d'enganyar d'una vegada els pobres ciutadans que confien en uns polítics que són llops amb pell de xai.