04 de juny 2009

Punyalada i somriure (actualitzat):

Profunda punyalada al medi ambient malgratenc i després un somriure.(anul·lat)

15 comentaris:

Veí C/ Riera ha dit...

Gràcies a Déu!!! es podrien donar una mica més de pressa i fer-ho ja i no en dos anys!!! ahhh una cosa!!! podrien cobri directament amb un bon passeig el tram de Can Feliciano en comptes de deixar la possibilitat d'un futur!!! Firmat: "Un veí fins als collons de la Plataforma"

Anònim ha dit...

Sort que pocs dels veins són com tu.

Una llòfia d'alcaldessa la que la història de Malgrat recordarà, una llòfia histèrica, tal i com es va dir en el ple.

Anònim ha dit...

ets un veí o un afí al regim?

Anònim ha dit...

Per molt veí que siguis, la riera no et pertany xatu, és patrimoni malgratenc! faltaria més.

Anònim ha dit...

Noi del carrer riera si no t'agrada què carai hi fas amb una casa al costat de la riera?aquí cadascú lo seu,la Plataforma seguirà reclamant el que creu amb riera coberta o tapada.

Anònim ha dit...

el que m'agrada és la Riera coberta tal i com està a l'altre tram, temps al temps i espero que sigui breu!

Anònim ha dit...

Doncs està molt bé que a tu t'agradi coberta,no hi ha res a dir,les opinions són variades i diverses.Jo no n'estic fins els collons de tu!!!! com tu fas tan esberat,aquí cadascú que defensi el que vulgui i tan contents.

Anònim ha dit...

no te ni un bri de conciència. Com pot ser que ignori el que vol el poble, fa el que ella vol i prou.

Anònim ha dit...

espero que la història la recordi. Que dificil serà desfer tot allò que ella ha fet quan plegui.

Anònim ha dit...

Doncs altres veïns del carrer Riera volem la riera com està. Que consti. A veure si penses que hi vius tu solet al carrer de Riera, company.A més, no em consta que cap veí hagi fet mai cap al.legació a favor de cobrir-la. En tot cas, no veig que la plataforma et perjudiquyi en res. Ben al conbtrari, si mai la tens tapada la riera podràs donar gràcies a la gent que va voler defensar una riera descoberta. Està clar que el govern es mou a la contra en aquest cas, perquè mai va defensar ni projectar una riera coberta i ara es veu que es qüestió de vida o mort.

Anònim ha dit...

Aquest que diu que n'esta fin els collons de la plataforma,es un que fa veure que no esta d'cord amb l'alcaldesa,pero sempre es a l'aguntament reunit amb ella i protagonista d'altres tripijocs amb ella,en fi un figura i d'aquest el carrer riera nomes ni ha un i lhi agrada molt surtir els mitjans de comunicacio etc etc etc.

Anònim ha dit...

Malgrat en general futura piscina municipal.Ja podem conmençar a comprar barcas per podernos des plesar.Malgrat futura Venecia.

Anònim ha dit...

Que toreja?

Anònim ha dit...

Al malgratot surten les primeres declaracions de la Conxita sobre la riera coberta i els seus acords amb l'ACA.

Anònim ha dit...

Aquest que fa la pregunta de si es edicyta al regim?doç no o dubtis,es un altre farao sortit de las filas,de brazo en alto.