26 d’octubre 2008

Taca llargaruda i verda:


Enmig de Malgrat corre una taca llargaruda i verda; un carrer, la Pujada del Castell la travessa sense trencar l’encant de veure una paret de pedra i verd (figues de moro, fonoll, romeguera, ginesta, etc, típiques de Malgrat, amb d’altres sembrades per l’Ajuntament amb l’únic objectiu d’engalanar però no de adaptar-se) i un barranc amb els mateixos arbustos i farcit de grans arbres igualment típics del nostre clima a l’altra banda.

En definitiva, un espai d’ocells, plantes, frescor, ombra, descans i tantes altres agradables sensacions que molt sovint es barregen amb brutícia, maleses, deixadesa i l’afectació en el Projecte de reforma integral del Barri del Castell (sí, afectat, però no sabem encara de quina manera).

Entre el carrer Gaudí, i la Pujada del Castell, i entra aquest i el Ponent i Parc del Castell transcorre una línia sempre verda i salvatge. Conservem-la i explotem-la com espai natural, som prou civilitzats com per fer-ho, jo crec que sí.



5 comentaris:

Anònim ha dit...

Francament, jo crec que no, i als fets em remeto, acabarà cimentat de dalt a baix si el pla de reformes va a càrrec dels incompetents habituals del nostre poble.

Anònim ha dit...

doncs jo aposto per la idea de desdelcastell, si senyor! junts podem!

Anònim ha dit...

Queda clar que tal i com esta la gent no permetrem que es perdi aquest espai. I segons com van les coses no crec que avisin del que faran.
Com s'anomena aquest espai?

Anònim ha dit...

Mai m'hi havia aturat apensar en aquest espai.
Sí que és una taca verda enmig del poble. Molt agradable!
Jo li diria Arbreda de la Pujada del Castell, no?

Anònim ha dit...

Com és que no es neteja mai? Deuen estar emmalaltin els arbres per tallar-los amb excusa, no?