30 d’octubre 2008

Centre cívic del Castell (ACTUALITZAT):

Si voleu dir la vostra opinió sobre el projecte final, ja escollit, del Centre Cívic del Castell teniu a la web de l'Ajuntament la convocatòria.

M'envien un escrit referent al tema:

" Aquest correu és per posar-vos en coneixement de la següent consideració: com podràs observar ja s'ha assignat el concurs del Centre Cívic del Castell i la Verneda. L'adjudicatari és: Espais per Ser, Projectes i Creativitats, S.L.P.. Fins aquí tot bé, però quan accedeixes a la Web de l'Ajuntament de Malgrat de Mar te n'adones que el proper dimecres 5 de novembre a les 19h es farà la presentació del projecte guanyador, realitzat per l'enginyera cultural Mònica Fabregat i l'arquitecte Xavier Iparraguirre, representants del despatx. Curiosament, ara fa uns mesos, al Març de 2008, aquestes dues persones varen ésser les encarregades de la redacció de l'Estudi de Programació del Centre Cívic al barri del castell a Malgrat, utilitzat per tal d'elaborar les posteriors bases del concurs. Curiós, no?
Així doncs, els despatxos professionals vàren participar en un "concurs" o en una "bicoca arquitectònica municipal"? els vuit despatxos restants van tenir ni més ni menys que 1 mes i mig (data de publicació al DOGC 10-07-2008), un temps per habilitar esforços econòmics i humans per tal de realitzar el millor projecte possible (pagant taxes a l'ajuntament per tal de poder-hi participar i disposant de garanties bancàries que costen diners).
No vull creure que tot això ha estat una farsa, però malauradament (o lògicament) les conclusions salten a la vista.
Desitjo de tot cor que el qui ha guanyat s'ho mereixi pels seus esforços i el seu treball, però segurament qui ha quedat segon pot veure's perjudicat, tots podem sentir-nos traïts. Qualsevol decisió d'un ajuntament ha d'anar acompanyada de transparència, honradesa i ètica, valors que tan sols la gent pot decidir cada quatre anys en unes urnes municipals...
Jordi "

14 comentaris:

Anònim ha dit...

si està escollit quina opinió hem de donar?
qui la triat?

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Sentinella en vetlla: ha dit...

Siusplau, controleu les paraules. No faltem al respecte.

Anònim ha dit...

La que sempre fa i desfà al seu criteri i conveniència.
Així està millor expressat?

Anònim ha dit...

El projecte és complex, i per tant, caldria haver donat molta més informació de la que s'ha rebut a nivell de ciutadà.
Sobretot a nivell municipal no s'ha dit tot, hi ha hagut sectarisme, procurant que la gent que viu a la Verneda siguin qui pugin fer i desfer.Si no vaig errat : el pagament del projecte és 50 % gene i 50% malgrat? (no ho tinc clar del tot, perdoneu si m'equivoco) i doncs ? cal que continuem protestant per que els malgratencs no puguem dir-hi la nostra?

Anònim ha dit...

simbòlicament pots dir la teva venint a les reunions que es fan un cop cada mig any on es deixa triar a la gent les coses que ja estan triades
si si un cop cada mig any, mireu, la última pel març

Anònim ha dit...

Hi si resulta que han sigut els millors ?

Anònim ha dit...

i pel que vaig escoltar s'ha vetat a participar als regidors de l'oposició.
Com puc entendre com a malgratenc que els meus representants escollits democraticament no tinguin ni veu ni vot?

Anònim ha dit...

quina ignorancia!

Anònim ha dit...

Segurament hagin estat els millors, però s'entén que la resta de participants van tenir ente 1 i 2 mesos per preparar el concurs, cosa que els guanyadors que van tenir? uns 6 mesos?? i amb molta més informació de primera mà... ??
Siguent realista veig que el concurs ha servit per dissimular que directament se'ls ha encarregat el projecte a ells... i el seu què seria que en edificis de promoció pública tots tinguessin les mateixes possibilitats no?
En fi...

Anònim ha dit...

Veig que TOT en aquest projecte es fa amb mafia i trapos sucios.
EI!!!!
Que ja ens n'hem adonat gent de l'Ajuntament, que pitjor no podeu anar!

Anònim ha dit...

Quin guió de pel·lícula tan bo!
Desperta curiositat i fàstic alhora.

Anònim ha dit...

No ho entenc, quan us deixen participar també us queixeu? us estan oferint de fer les coses com vosaltres volgueu!

Anònim ha dit...

Ultim anònim, Conxita deixa de marejar la perdiu. Quantes personalitats tens?, quantes carotes fas servir?, tant t’agrada jugar amb els blogs? tant t’agrada burlar-te de la gent?, Tant poca feina tens?. Quina menà de governat ets?
Tu que tant t’omples la e boca d’haver lluitat per la democràcia, perquè no la practiques?. Dallaré forma no es pot dir mes hipòcrita farisaica.