05 d’octubre 2008

08380: Tens fotografies antigues? Contacta amb nosaltres!:


Els autors del llibre "L'Abans: recull fotogràfic de Malgrat" m'envien la següent nota informativa:


L’Abans de Malgrat és un llibre que recull fotografies representatives dels diferents vessants de la vila entre les darreries del segle XIX i 1965, que posa l’accent en l’aspecte humà: la gent, la manera de viure, les costums, les tradicions, les festes i també els paisatges, els edificis i els monuments antics.

Per aconseguir material i informació els tres autors: Núria Arís, Sònia Garangou i Joan Piña, han contactat amb diverses famílies del poble. Ells realitzen la recerca d’informació i de documentació gràfica, així com la redacció del llibre sota la direcció de l’Editorial Efadós, la qual l’edita amb la col·laboració de l’Ajuntament de Malgrat. Aquest centenar de famílies o institucions i el més d’un miler de fotografies que han ofert són un gruix que encara pot créixer. Tots els que han participat es mereixen un agraïment per deixar les seves fotografies i col·laborar amb el projecte.

I tots aquells que vulgueu participar i prestar qualsevol fotografia de Malgrat que entri en el període esmentat o que tingueu informació referent a temes locals podeu adreçar-vos a qualsevol dels tres autors que per altra banda els trobareu a:

Lloc: La BibliotecaLa Cooperativa” (Carrer Desclapers), a la sala de davant la secció infantil.

Horari: els divendres de cinc a vuit de la tarda.

Cap comentari: