12 de desembre 2007

Més fantasmes a la web de l'Ajuntament:

A la web de l'Ajuntament hi ha una cosa curiosa de la que m'han cridat l'atenció:

Primer llegiu lo del link, després reflexioneu, no hi ha res estrany no? Clar, no hi ha res fora de lo normal pels que no sàpiguen que el barri del Castell no té cap Associació de Veïns del Barri del Castell, per tant... em pregunten: Qui pot ser l’anomenat “un veí representant de l'Associació de Veïns del Barri del Castell”? Si algú pot assistir a l’acte fora bo que ho fes saber, tant jo com l’interessat us estaríem molt agraïts!

15 comentaris:

Anònim ha dit...

sera un representant de la Verneda

Anònim ha dit...

La verneda no és el castell. No?
Potser es tracta del regidor Vinyoles disfressat de veí del castell, és fàcil, de persona sense civisme i retardada socialment.

arbreda@gmail.com ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

No existeix Associació del Castell però sí que tinc constància de que en algun moment es va voler fer l'Associació de Veïns de La Verneda... que no se si funciona encara.

Anònim ha dit...

Ja posats a fer les coses amb transparència i dignitat, podrien designar com a representant de l'associació del barri del Castell, al Sr. Quinta, alter ego de la Conxita en temes urbanístics i de campanya electoral.

Anònim ha dit...

Serà un personatge elegit a "dedo", això no pot seguir així. Tot per quedar bé amb els de la Generalitat!!

Anònim ha dit...

home, el més segur és que sigui en "parrita". Sí, l´home petit que vigila l´escola Marià Cubí quan hi han eleccions i que diu a la gent que ha de votar.

Anònim ha dit...

estigueu tranquils que de ben segur, aquest veí representant ja té el guió fet del que ha de dir.
Us penseu que pot dir alguna cosa que sigui "no grat" al consistori?

Anònim ha dit...

Però és que ara ni s'amaguen de fer manipulacions?
Com que ja tothom sap de què viuen no els cal buscar subterfugis. Pateixo pel nostre barri històric, com acavarà?

Ploreu ploreu ninetes que el ruc està emprenyat! Té la butxaca plena i el ventre ben inflat! (cançó popular retocada)

Anònim ha dit...

Sentinella i altres, a la web de diari maresme ja han penjat la notícia referent a això. S'hi poden penjar comentaris (hi ha qui ja ho ha fet)
http://diarimaresme.com/noticies/politica/el-conseller-nadal-visita-malgrat-de-mar/

Anònim ha dit...

La Verneda no es el castell, pero la Verneda vol que el Castell sigui Verneda, hi han hagut varis intents però els veins del Castell sempre s'hi han negat, avui a l'ajuntament hi haura un representant de la Verneda ja que les ajudes que a donat la Generalitat majoritariament van cap allà, cap als que voten PSC, però com que el Castell no es font de vots sociates, que es fotin...

Anònim ha dit...

Ho he entès be? anònim de les 13:51, quan et refereixes a les ajudes que aniran al barri de la Verneda, són les destinades a la remodelació del barri del Castell? que avui a la signatura del conveni del projecte d'intervenció integral del barri del Castell, hi assistirà un representant de l'Associació de Veïns de La Verneda?.
Perquè no reaccioneu els veïns del barri del Castell? assistireu a l'acte? fareu sentir la vostra veu? perquè si el que s'escriu en aquest fil no us fa reaccionar? és el vostre barri, és una part del poble que som tots, penseu que l'ajuntament obrirà una oficina per poder desenvolupar el projecte, ho heu d'aprofitar, teniu molt a dir i, penseu, que teniu el suport de molta gent.

Anònim ha dit...

A la web de lajuntament jo no veig fantasmes.

Anònim ha dit...

Un ajuntament ha de treballar sense molestar a la gent, o els ciutadans tenen que viure barallant-se amb un ajuntament que no sap treballar? Una vegada vale, però sempre se'ls hi ha de dir que ho fan malament (ei! i perquè ho fan!)
Una altre cosa, els veins del castell van ser reunits per donar la seva opinió, un cop això se'ls va anunciar que farien una nova reunió per demanar idees quan es guanyés el projecte.

Realitat: a la primera reunió se'ls va ignorar i no n'hi ha hagut una segona un cop guanyat el concurs. En aquest blog s'ha informat de tot això amb el rigor de testimonis.
Parla amb propietat siusplau!

Anònim ha dit...

I que es treguin del cap l'ideia d'expropiar les dues cases del costat de la casa de les petxines.