13 de desembre 2007

Dades i opinions:

La Neus ens ofereix la seva visió del judici, hi afegeix les frases literals de la ressolució. Interessants veure com el jutge té les coses més clares que molts malgratencs.

21 comentaris:

Anònim ha dit...

Llegiu la conversa que la Neus Serra ha transcrit al seu blog. Es veu clarament de quin pal va cadascún. sobretot l'alcadessa. Parla de seguretat i el que realment es nota és que la seva passió és tapar la riera, encara que sigui amb una fusta. I això és seguretat? No hauria d'haver dit res en els veïns d'obrir botigues.... ai, ai, ai!

Anònim ha dit...

Heu llegit el que hi ha penjat a ràdio Palafolls?


"Un nou motiu per la polèmica és el que Campoy va dir ahir en exclusiva per Ràdio Palafolls. Campoy assegura que la regidora popular Anna Vega, va votar a favor de la moció del mes de setembre, que demanava l’aturada de les obres i un replanteig del projecte de la riera, per culpa de la pressió popular i contra el seva pròpia voluntat.

La mateixa Anna Vega ha confirmat que es va sentir presionada, però actualment no sent aquesta pressió. La regidora popular també ha passat balanç del segons projecte, que segons ella en un primer moment li va agradar, però que ara hi ha punts que no veu clars."

Anònim ha dit...

Valgue'm Déu quines dues que han de dirigir el nostre futur. La Conxita ja la coneixem i la Vega s'està destapant com una alumna molt destacada. Pertanyen a una subespècie humana miserable i carronyera.

Anònim ha dit...

home, si ara descobreixes a la Vega vas bé. tothom que hagi tingut tractes sap de quin peu calça la dona. més transparent no pot pas ser. ara el que és dolent per una cosa ho és per una altra. que no li passi res a la conxita si s'ha de refiar d'ella.

Anònim ha dit...

No han dit cap mentida les dues. És cert que l'Ana va rebre pressions. Caldria que qui o quins van pressionar a l'Ana aquell dia (2 de setembre) ara assumeixin les crítiques en el cas que el PP es decantin per votar en contra de la segona proposta. No és de valents presentar la dimisió abans del desenllaç veiènt com van els aconteixaments i com es desmunten els arguments tècnics i no sentimentals, per votar a favor de la segona proposta. Pregaria que aquells o qui va pressionar tant a l'Ana aquell dia, fòssin el dia que es voti. Crec que ja s'han donat prou per al.ludits i ells saben qui són.

Anònim ha dit...

escolteu, això és sèrio. l'anna vega va votar el que va voler i per decisió pròpia. de pressions res a res, que no té 4 anys!! per favor!!

Anònim ha dit...

Si va tenir presions i coaccions que vagi a un tribunal i posi una denúncia. Si no és el cas que calli i busqui una altra excusa més creïble com per exemple: que li feia mal al dit i el va moure, que tenia paràl.lisi transitoria de la mà, enajenación mental transitoria o qualsevol cosa per l'estil més creïble que unes suposades pressions inexistents. S'oblida de dir que laprincipal pressió la va rebre precisament de la Conxita que va anar al Ple convençuda de guanyar i va sortir per la porta falsa.que erem allà Anna!

Anònim ha dit...

Qui era que li portava les ampolles d'aigua durant el Ple del dia 2 de setembre a l'Ana Vega amb paperets a sota de l'ampolla?

Anònim ha dit...

Eiiii Sentinella!!!

Estas deixant una mica apartat això, eh!!! Necesitem la teva informació i el teu punt de vista, informans!!!Trobo a faltar arribar a la feina i trobar un post llarg, per llegir...Endavant!!!

Deu ser que estas enamorat....Aiiii!!!

Anònim ha dit...

Com que la Sra.Neus Serra censura segons quins comentaris no li convenen publicar, ho faig aquí perqué la gent estigui informada.
Parla de les maneres de fer de l'actual alcaldessa segons explica pels comentaris de la reunió de l'ACA, dona, vosté tampoc es queda curta, a la vista és que em censura els comentaris i publica unes converses en el seu blog d'una reunió que escriu de la seva mà i afegueix comentaris propis i de valor. Això no és una acta de sessió.
I després recordar-li a la gent que la Regidoria d'Inserció Laboral no és de nova creació per a la Sra.Vega. Aquesta regidoria ja existia en anteriors legislatures, l'exemple n'és que l'anterior era la Sra.Teresa Carbó qui va crear el taller d'ocupació per fer el Parc Francesc Macià. On per cert la Sra.Neus Serra formava govern municipal. Això tampoc ho ha aclarat en el seu blog, Sra.Serra. Gràcies per permetre'm publicar el comentari en aquest blog.
Josep Vallbuena

Anònim ha dit...

la sra. Neus Serra és digne de tornar a fer equip de govern amb la Campoy ja que ambdues tenen les mateixes formes dèspotes. Serra és una ressentida.

Anònim ha dit...

Vigileu amb els comentaris de la prensa. Al PSC li interessa que hagués sortit així.
1.- El dia que es van aturar les obres segons hidrocanal, l'empresa que anava a fer les obres, anaven tallats uns 40 arbres. I si no m'equivoco n'hi han uns 42 o 44. Pertant, és fals això que diuen que amb el nou projecte només es salven 3 arbres més. Ens volen fer-ho creure!
2.- La Mèrida (PSC) regidora de medi ambient, em sembla sorprenent que el dia que es tracta el tema més important des que és regidora no es presenti a la reunió amb el director de l'ACA. Lleig!
3.- Que no s'equivoqui el PSC, els veins del carrer riera no volen la passareL·la, i menys a qualsevol preu. Amb el projecte antic el pont no el paga l'ACA, l'hauria de pagar l'Ajuntament. Això són més diners. I després no compleix amb les mesures de seguretat adequades voler fer com a dit l'alcaldessa una passarela de fusta! a què juguem!
4.- Crec amb l'Anna Vega, i penso que s'ha de confiar amb la seva paraula.
5.- Encara no ha sortit ningú excepte l'alcadessa que digui que vol un calaix de formigó. Ridícul, qui voldria un calaix de formigó. M'han dit que l'Antonio Puignou i l'Anna Raja, són més propers amb el nou projecte.

Anònim ha dit...

Els pobres veïns del carrer Riera que es calcin. En la reunió que els van informar que els taparien la riera, que segons la Conxita tothom va dir que sí i segons els veïns ningú va dir res, els va dir també el que els costaria la broma? O és que els veïns dels carrers peatonals i del tram cobert actualment de riera no els ha costat una morterada?I ens diu a nosaltres que manipulem!

Anònim ha dit...

a dintre el PSOE local hi ha divisió.
pregunteu al Romero.

Anònim ha dit...

Josep Vallbuena, la creació aquest que dius del taller ocupacional per fer el Parc Francesc Macià és una escola taller, oi? crec que les escoles tallers formen partd el desnvolupament de la regidoria de serveis Socials, o també hem de crear una regidoria per les persones grans, per sol.licitar les PIRMI,... mira't altres Ajunatments i veuràs on està inclosa això que tu anomenes els tallers ocupacionals, és a dir, escoles tallers. I per altre banda i el taller ocupacional ja no existeix, doncs quina és la funció de la Regidoria d'Inserció laboral? ja s'han creat nous programes? no ho sé pregunto, perquè jo a la meva feina tinc ben delimitades les meves funcions abans de començar, ja que els duros no els regalen per no fer res.

Anònim ha dit...

M'he mirat les Regidories de Calella, Pineda i Blanes (pobles veïns) i no hi veig cap regidoria específica d'Inserció Laboral.

Anònim ha dit...

Als altres pobles la Regidoria de Inserció Laboral, també té el nom de Promoció Economica y Acció Social.

Anònim ha dit...

Per tan, si la meva llògica no va errada, l'Anna Raja seria qui hauria de fer aquesta tasca, ja que ells és la que té la regidoria de Acció Social i Ciutadania, no? Tenim dues persones que han de fer el mateix. Fantàstic!!!

Anònim ha dit...

Detecto certa antipatia personal a can sociata vers la Neus Serra o m´ho sembla?.

Anònim ha dit...

Per alusions,

Benvolgut anònim del dia 14/12 a les 10:07.
Suposo que et deus referir a mi quan dius que algú va pressionar a la senyora Anna Vega abans del Ple, perqué he estat l'únic a presentar la dimissió.
Pel que respecte a la meva dimissió torno a repetir com he fet en el Ple i a la revista Som-hi! que és per motius personals i professionals i que, en tot cas, no deixaré mai de treballar pel projecte polític ni amb la gent que propicin un canvi a Malgrat, per sort no és només com a regidor que es pot fer feina a Malgrat i, fins i tot, més encara.
Respecte a les pressions, només et diré que sí que vaig estar en el despatx de l'Anna Vega amb en Tagua abans del Ple, just després de que ells sortissin del despatx de la Conxita i també et diré que mentre estavem al despatx de l'Anna parlant va venir la Conxita a veure que feiem. Cosa que no li va fer gens de gràcia (valoració personal meva).
Respecte a les pressions... em sembla que se m'otorga massa poder si creus que puc pressionar a algú fent-li xantatge amb algun aspecte (crec que es el que es desprèn de les teves declaracions). L´únic que li vaig dir és que es pensés bé el que decidiria i que comptaria amb el meu suport com havia estat fent fins aleshores i com he continuat fent. Crec que s'infravalora la capacitat de judici que pugui tenir la gent del PP... per què a ells no els hi hauria d'agradar i semblar coherent salvar l'arbreda?
En aquest sentit, torno a fer palès el meu malestar per la manera en com es personalitzen la disparitat de criteris polítics faltant el respecte a les persones a nivell personal.
A molts ens hauria agradat que la postura del PP hagués estat una altra en matèria de pactes però els seus motius tindran. Això no treu a criticar a l'Anna Vega com molts ho esteu fent.
Penso que, tal i com van dir en el moment del pacte, el tema de la riera queda fora del mateix i, en aquest sentit, dono al PP tota la meva confiança perquè votaran a favor del projecte millorat de la riera. Perqué Malgrat s´ho mereix i perqué és una millora substancial del projecte original.
Aprofito per dir que, detesto profundament, la utilització que el PSC està fent dels temes referents al delta de la Tordera per atacar-me cada cop que em pronuncio sobre la riera (com he dit sempre... si s'ha de parlar del delta... seiem-nos en una taula i no tingueu cap dubte que la meva familia hi serà, com hi ha estat fins ara sempre que se'ls hi ha demanat) i, a la vegada, critico la mentira en la que s'han posicionat a l'editar un DVD que no diu tota la veritat sobre els interessos reals que s'amaguen darrera del calaix de formigó. Considero que és una manca de respecte molt greu envers els veïns i veïnes de Malgrat.

Marc Monguilod i Fornés
Ex-regidor i simpatitzant d'ERC

Anònim ha dit...

ah! per cert.. respecte a desmuntar arguments técnics. Quin argument técnic li queda a la nostra alcaldessa per defensar el cobriment d'aquell tram de riera i, per tant, la construcció del calaix de formigó quan el propi director de l'ACA li diu que per els càlculs de cárrega aixó no és possible. Què no havien revisat els estudis de càlculs des de l'ajuntament?
En un altre sentit... quin tipus d'argument tècnic ha desmuntat la possibilitat de fer un tram de riera naturalitzat?

Marc Monguilod