03 de juny 2010

Comentaris de l'ascensor:

Sobre el nou ascensor inclinat s'han sentit comentaris de tot tipus, tant de positius com de negatius.
Quina és la vostra opinió sobre aquesta nova infrastructura del Parc del Castell?

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Que fot un soroll d'espant. Els veïns abans sentíem cantar els ocellets, ara, quan es posa en marxa fa un soroll agut, persistent i molt molest. Els esporuguits ocellets ja no hi són, han emigrat!

Anònim ha dit...

un milió de pessetes l'any per manteniment, ha trencat l'eix fantàstic que es feia des del castellfins a mar, etc

ara, de bo, una comoditat pels veïns i la gent que vulgui pujar al parc

Zervio ha dit...

L'altre dia hi vaig pujar!
Com a máquina em va semblar d'utilitat. Comprenc els veins que es queixen del soroll, potser l'hauríen d'haver insonoritzat mes amb les vivendes.
En ocasions va una mica a "batzegades".

En resum diré que em sembla una bona aportació, pero també que hauríen de fer de manera que es notés menys la fressa i posar-hi algún tipus de vigiláncia.

Neus banet ha dit...

Des del parc del Castell es podia gaudir d'una vista panoràmica de Malgrat que ara a desaparegut
L'obra ha costat molts diners, ens costara una barbaritat en manteniment, crea una forta contaminació acústica i paisatgística...
Estic segura que s'hauria pogut trobar una solució més adient i menys costosa.

Anònim ha dit...

Això de la contaminació acústica i paisatgística els hi porta fluixa, sobretot a la titular de la regidoria que ja ha demostrat amb escreix de ser un perfecte zero a l'esquerra però amb un sou d'escàndol per tot el que no ha fet. l'Atemptat ambiental que han perpetrat al turó del Castell és l'essència del caspós socialisme espanyol, representat en exclusiva al nostre poble per la inefable Conxita Campoy, un personatge, sens dubte, sense parangó en la història de la nostra vila.

Anònim ha dit...

Jo també li veig més punts negatius que positius.
També em saben molt de greu els reportatges i comentaris del MalgratConfidencial, ja que només donen la versió "ajuntament" i no la versió "poble".

Anònim ha dit...

Ara, essent novetat, i més en temps de crisi, l'ascensor s'ha convertit en la joguina de fira per anar a passar l'estona.

Per cert, potser caldria que en lloc de plantar tantes floretes, haguessin netejat una mica la vegetació existent arran de la barana, ja que està molt brut (de branques i altres ....)

aloc

Anònim ha dit...

Està bé, he pogut pujar al parc, (feia dos anys que no hi podia accedir per l'artrosi dels genolls). És sorollós, i a les 10 del matí hi feia una calor d'estufa. M'ha semblat que no hi havia respiralls.