30 de maig 2010

73 anys justos:

Em fan saber (gràcies!) que fa ara mateix 73 anys que el submarí General Sanjurjo va esfonsar el Ciutat de Barcelona davant la costa malgratenca.
Va ser un diumenge 30 de maig, feia bon temps, com avui, i cap a l'hora de dinar.
Curiosament mai s'ha explotat aquest fet, i dins la voràgine de promoció del patrimoni relacionat amb la Guerra Civil he vist futeses menys importants de les que es treia molt més suc!

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Alça Manela!!! 37 anys. Ja em semblava que va ser ahir.

Sentinella en vetlla: ha dit...

Corregit

Anònim ha dit...

Doncs apa Joan, ja saps: càmara, bombones i cap a l'aigua a prendre fotos i recollir dades per fer un altre treball que ampliï el teu currículum de bon historiador. No t'oblidiïs d'avisar a les teves compis d'aventures perqué t'ajudin des de la barqueta. Ja de pas, passa't per la pilona i treu la bandera. Gràcies.

Anònim ha dit...

La bandera té un doble significat:per un costat representa que als de Malgrat tan els hi fot tot i es deixen ocupar fàcilment. Per l'altra, vol dir que a Palafolls el més tonto fa rellotges.
Apa, no tants consells al Sentinella i treieu-vos la pols de les orelles malgratencs, que aviat se us menjaran vius, per mantes!

Anònim ha dit...

Això de la bandera passa perquè a la policia li fa falta una unitat amfíbia de lluita contra el delicte.

Anònim ha dit...

o la poli i alcaldia passa de segons que.
ni unitats anfibies ni romanços o no s'ha posat una multa a Malgrat Decideix per penjar cartells on no tocaben?
ara resulta que una bandera a la Pilona queda lluny i no es propaganda? ni malmet la imatge? i resulta que es pot plantar.
propaganda política diria jo i aquí no en foten ni cas

Anònim ha dit...

Odi veig molt odi jove Obi Wan Kenobi!

Anònim ha dit...

Que potser voleu que la policia hi vagi nedant a treure la bandera. No veieu que és millor esperar i encarregar un estudi a una empresa especialitzada per prendre una decisió?

Anònim ha dit...

ja ja ja jajajaja!

Anònim ha dit...

però si quasi no deu quedar res, si el van desmuntar per vendre el ferro els anys seixanta... amb unes explosions que van produir esquerdes