11 de març 2010

3 ANYS! (actualitzat amb més escrits 2):

Felicitats per aquest aniversari. Un bloc demana constància i esforç. Cada aniversari és un petit triomf de la constància. En el decurs d’aquests anys he pogut trobat escrits i propostes molt interessants. Això va fer que decidís passar de les visites esporàdiques a posar l’enllaç al meu propi bloc. Darrerament es nota que tens més feina, perquè has baixat el ritme, però t’animo a no defallir. Fas anotacions i preguntes que desperten la curiositat i la inquietud per conèixer més coses del nostre poble, i això, amic meu, no té preu. Malgrat té moltes coses per anar descobrint i posar en valor.

Neus Serra

M'agrada en general els continguts que ofereixes en el blog : ben documentat, ens ensenyes la cultura del nostre poble, ens dónes noticas interessants, ens fas participar, i moltes coses més.

FELICITATS !!!!!!!!!!!!!

Maite



Hola, soc la Maria, fa temps que entro al teu bloc, per saber les novetats que es couen al poble, gracies això, he sabut coses com que hi ha una Plaça de la Pagesia, que no en tenia ni idea,i que quan la vaig anar a veure, em va agradar molt.



hola sentinella,
t'envío unes fotografíes del nostre bonic poble, i de com la neu engoleix de mica en mica el patrimoni malgratenc que tant ens estimem.
gràcies i adeu.
PD: m'agrada molt el teu blog, el miro cada día! segueix així! endevant! valor i força,



Ai Sentinella.....
què t'he de dir que no sàpigues ?
colze a colze ens hem fet companyia,
tot i l'amargor d'haver de ser constants
vetllant la nostra vila durant tres anys.

Ara toca encoratjar-te,
que d'aniversaris només n'hi ha
quan arriba la data assenyalada,
sigui fresca, soleiada, o ben nevada.

La teva paciència i la il·lusió
de posar un granet de sorra,
fa que cada peça preuada,
sigui o no catal·logada,
tingui per a tots més gran estimació.

Segueix així !

Aloc



Felicitats per tres anys que ens has estat fent gaudir del patrimoni malgratenc, un bloc amb varietat i ganes de fer participar i informar. Has fet una bona tasca amb notícies fresques, contrastades, corregides quan calia, a vegades negatives i altres positives, a vegades criticant i altres felicitant.

Felicitats pel bloc.

P.D. últimament has estat més relaxat del compte, espero que no sigui per falta d’energia o ganes, continua i amb ganes que fas una gran feina!

Ramon G.



Moltes gràcies a tots, i felicitats també a vosaltres per portar tres anys seguint els esdeveniments del passat (i del present!). Espero que em continueu donant suport per tirar molts més anys (ja que és el principal alicient). Gràcies!


Primera entrada

Primer aniversari




Sentinella,

A través del blog has posat a l’abast de molts malgratencs i malgratenques el coneixement del patrimoni de Malgrat. Un patrimoni que durant anys ha estat ignorat, destrossat o molt poc apreciat.

Avui dia, la xarxa ens dóna la possibilitat de comunicar-nos a través d’escrits i de imatges, “Des del Castell” ha sabut treure profit d’una eina que ens acosta a la nostra història, al poble i a les persones que vivim a Malgrat.

Destacaria la Torre del Castell que presideix el blog, fent de vigia, vetllant amb orgull, per mantenir el record del passat i mirant el present amb il·lusió i fermesa. També les paraules de Mn. Joan Alsina “ -Només podem col•laborar en la creació d'un món nou, en la mesura que hi estiguem ficats” .

De ben segur que aquestes dues premisses el blog les ha complert en aquests tres anys

Molta sort i per molts anys!

teresa


Sentinella: Gràcies per aguantar amb fermesa l'alabarda. Segueix per Malgrat! Et necessitem!

Quim.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats!

MC ha dit...

hola, sentinella

moltes felicitats per aquests 3 anys i segueix endavant. Una abraçada molt forta.