22 de març 2010

Dia Mundial de l'Aigua:

Avui, considerat Dia Mundial de l'Aigua, us he de donar una mala notícia.
Formigó en forma de "U".

5 comentaris:

Anònim ha dit...

t'has cansat amb la notícia ehh!

On està la visió crítica Sentinella?
Que ens hem de recolzar amb medis contxiterus!!!

Anònim ha dit...

Tornarem a lluitar!
Tornarem a sortir al carrer!
JA N'HI HA PROU DE CACIQUISME!

Sentinella en vetlla: ha dit...

La meva opinió l'he deixat clara en moltes ocasions. No cal repetir-la.

En segon lloc deixar clar que jo puc proposar temes, i vosaltres lectors sou els que desenvolupeu el debat, tot i que si et poses en la posició còmode de ser servit, i no participar, pots seguir els altres medis de comunicació. T'ajudarà molt perquè allà no et permeten de participar-hi i només et cal escoltar i seguir recte.

Et recomano, en aquest sentit, mirar el blog de Malgratot on sovint hi penja els retalls de programes de ràdiomalgrat o del ple. Per a una altra persona són documents per reflexionar, per tu poden servir per seguir la teva línia d'activitat passiva.

Sort en tenim de que a Malgrat hi hagi poca gent passiva, ja que amb aquest tema, el de "arbreda" s'ha demostrat que la gent participa. Tindrà raó aquell que va dir que una manifestació per l’arbreda ara no tindria èxit? jo crec el contrari, i potser ho podrem comprovar.

Anònim ha dit...

Molt de cobard suelto
no crec que s'inicin les obres i la gent es quedi de braços creuats
fins que no es racionalitzi el tema no pararem

Anònim ha dit...

Jo també crec que ens tornarem a mobilitzar, almenys jo.No pot ser que ens regim per uns criteris tant descaradament interessants.I no oblidem que encara hi ha la denúncia oberta!