01 de desembre 2009

Reunió de seguiment del projecte de barris:

Aquest dijous a les dues del migdia tots els jubilats i aturats, i amb una mica de sort aquells que tinguin coses a fer, tenen una cita per parlar sobre el Projecte del Barri del Castell a l'ajuntament.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Se'ls trepitgen i ens els trepitgen, quedant-se tant amples.
Això és intolerable, això s'anomena, un cop més, alcaldada!

Anònim ha dit...

Els jubilats i aturats a les dues tenen feina a fer el dinar. Oh! quin greu! què poc participativa és la gent! els convides i ni venen. Ho veus?, és una camama tot això de la participació. Nosaltres vinga a fer reunions i pagar empreses dinamitzadores i la gent res. La propera vegada provarem a les 24 hores, a veure que tal, no us sembla?. Gràcies

Equip de desgovern malgratenc per servir-nos.

Anònim ha dit...

Se'ls trepitgen i ens els trepitgen perquè saben que en aquest poble poca gent es capaç de dir les coses pel seu nom i en veu alta, fins que aquesta manera de fer no canvii tindrem aquest equip de desgovern per molts anys.

Anònim ha dit...

Fan el que volen, perquè saben que no els pot passar res, només cal escoltar les declaracions que ha fet i segueix fent l'alcaldessa d'aquest municipi, en un estat democràtic, els mateixos membres del seu partit ja l'haurien amonestat o fet plegat, però, en el PSOE, deu prevaldre més manar en un municipi que defensar el dret dels seus ciutadans.

Anònim ha dit...

Titos,que no sabeu que els tècnics treballen pel matí?

Anònim ha dit...

Ah!. Doncs a les hores com és que sempre s'han fet a les set o a les vuit, o quan els peta.

Anònim ha dit...

hores extres?

Anònim ha dit...

L'OLH està oberta alguns dies a la tarda i no caldria fer hores extres.