24 de desembre 2009

Postaleta:

19 comentaris:

Anònim ha dit...

Oblidat?. No per tothom. Que consti.

Anònim ha dit...

Jo també el tinc present, cal donar-ho a conèixer, és una altra joia que cal pulir perquè brilli.
Bones festes!


aloc

Anònim ha dit...

No està oblidat, segur que no. Altre cosa és que els manaires locals i tinguin interés. Fa uns anys el partit majoritari a l'oposició va insistir-hi molt.

Anònim ha dit...

Jo també us desitjo bones pasqües i un millor any pel patrimoni malgratenc!

Anònim ha dit...

El partit majoritari a l'oposició?. Que jo sàpiga les principals gestions les va fer el govern. Fins i tot es va visitar la casa per conèixer les seves possibilitats.

Anònim ha dit...

i el govern, PSC, CIU, pq no va catalogar la casa?

Anònim ha dit...

Jo conec la propietaria i té problemes perquè l'ajuntament vol que aixequi pisos en la granja. O sigui que no semblen estar gaire a favor de la seva preservació...

Anònim ha dit...

Ho reconec, el que ara escriuré està fora de tema: en un escrit del Sr.Albert Serrano en el seu Confidencial afirma que en els actes culturals de Malgrat sempre hi ha la mateixa gent. En termes generals ho puc compartir però no suporto el seu to alliçonador i demagògic: podríem enumerar un llistat bastant llarg d'activitats a les que el senyor Serrano no assisteix. Predica amb l'exemple i llavors tindràs credibilitat.
Ho sento "Des del Castell" però tenia la necessitat de dir-ho en un blog que és independent i objectiu.

Anònim ha dit...

La granja Bon Pastor és una relíquia enmig de Malgrat i la meitat de la gent del poble no sap que existeix. Un nou exemple de la mala administració històrica de Malgrat.
He buscat en el catàleg i no està catalogada! Ni tant sols la façana, jejejejeje

Anònim ha dit...

Podem anomenar "servei informatiu" paral·lel de l'ajuntament al que fa el Sr. Serrano amb el seu mitja, però amb el temps ha deixat de ser un blog en stricto sensu. La manca d'aportacions dels lectors així ho corrobora. L'única pretensió d'aquest personatge és la de passar a formar part de la plantilla fixa de l'ajuntament i en això està capficat en cos i ànima.
Temps al temps, uns i altres s'estimen i complementen perfectament, comparteixen objectius i no reparen en els mitjans per aconseguir-ho per molt que ambdues parts ho dissimulin.

Anònim ha dit...

oju: informatiu i amb col·laboradors de "qualitat" . Només cal que compareu el capítol "Higiene Postural" amb les informacions del següent web:

http://www.espalda.org/divulgativa/prevencion/higiene/labores/labtareas.asp

Recliclem, reciclem !

Anònim ha dit...

és aquest, perdó: http://www.espalda.org/divulgativa/prevencion/higiene/labores/labtareas.asp

Anònim ha dit...

Molt bones festes gent i Sentinella
Felicitats per el blog

Iris ha dit...

Hola!
Sóc l'Iris, la col.laboradora de "qualitat" del Malgrat Confidencial. La veritat és que no vull entrar massa al drap, però bé m'haig de defensar. Sí,Anònim, té tota la raó, he fet un plagi d'una web, si ho hagués tret d'un llibre de fisioteràpia o dels apunts de la diplomatura que vaig fer, ningú s'hagués adonat i la informació hagués estat la mateixa,oi?. Demano perdó, per no tenir temps d'asseure'm a redactar un escrit de qualitat, que sigui breu, alhora que senzill d'entedre, sense massa paraules tècniques, i que sigui quelcom que ningú hagi escrit mai abans. Ho sento, l'únic que pretenc és informar MOLT, repeteixo, MOLT breument de quelcom relacionat amb la meva feina i amb els meus interessos. Si dubta de la meva qualitat quan vulgui li'n faig cinc cèntims dels meus coneixements. Home no sóc una supestar de la Fisioteràpia ni de l'Acupuntura, però alguna cosa que altre si sé.
Salut i bon any tinguin

Anònim ha dit...

Perfecte, només volia posar-ho de manifest. Hi ha hàbits que cal denunciar. Quan es fan aquesta mena d'operacions la ratlla entre el comportament recte i el torçat és fàcil de marcar. N'hi hauria prou en fer constar d'on es truen els materials i les idees. D'un altra manera aprofitem la feina dels altres. I això fa lleig: a ells també els costa fer un text clar, entenedor i rigorós.

Iris ha dit...

Té tota la raó, a partir d'ara afegiré les referències que utilitzi.

Anònim ha dit...

Crec que és poc ètic, menysprear a la col·laboradora de malgrat confidencial, titllant-la de plagiadora, quan, crec que donats el seu bagage professional i acadèmic li permet de poder valorar si alguna cosa que està escrita en una web, és correcte, i poder-ho transmetre a altres que no tenim aquests coneixements . No dubto en dir-li sr anònim, que vostè en el seu comentari, no ha estat encertat, atacant una professional com una col·laboradora de "qualitat" en pla de sorna.

Anònim ha dit...

no sé perquè s'ho posa, vosté. La cosa és ben clara: es va indicar un cas de plagi --manlleu d'informació sense citar-ne la font, I s'ha reconegut. La cosa és clara. No veig cap problama d`'ètica en fer-ho notar. La manca d'ètica s'ha de buscar en un altre cantó. O és que considera ètic limitar-se a fer un resum d'un blog aliè sense fer-ho constar ?

Anònim ha dit...

tampoc es gaire normal fer comentaris d'un altre blog, com que el confidencial no accepta comentaris...