21 de desembre 2008

Gràcies als organitzadors i als assistents:

Gran concert el que va organitzar ahir la Contrapunt, ben fet i convocador d’una gran multitud. Només una falla, el Centre Cultural és petit, una evidència que no és culpa seva. Per tant, un acte ideal: fabulós i popular. Recalquem: fet sense subvencions de l’Ajuntament, per tant, una felicitació més!

Avui els del G.E.M. han seguit la tradició de portar el pessebre al Turó d’en Serra. Associació de caràcter cultural que potencia amb aquestes celebracions les tradicions populars.

Uns altres que mereixen felicitacions són els de la Sardanística, propulsors del concert que avui organitzen i on estrenen dues sardanes, una per l’ex-alcalde, i re-impulsor de l’aplec sardanístic, Pepito Mora (proposta iniciada per en Joan Farré) i una altra per en Jaume Creus, persona molt vinculada al món sardanístic malgratenc.

I per acabar congratulo a les bibliotecàries, dones amb una empenta infinita que es sobresurt de la seva feina obligatòria i s’allarga fins al punt d’organitzar actes, per adults i infants, de tanta qualitat i treball com el Tió d’aquest divendres. Precioses també les felicitacions de Nadal! Gràcies per acostar la cultura, sabem que és una tasca difícil!

Moltes altres entitats o organitzacions celebren actes i em queden sense citar. Les felicito totes i sobretot l’energia que hi aboquen i la capacitat de convocatòria que generen. Més que no pas en les que l’Ajuntament s’hi gasta milers d’euros, no creieu?

8 comentaris:

Anònim ha dit...

qui et penses que subvenciona aquestes entitats?

Anònim ha dit...

La contrapunt quina subvenció rep? i la biblioteca?

Anònim ha dit...

noi/noia o es que sense subvenció no es pot pensar?

Anònim ha dit...

es pot pensar i tant, els fets demostren que es munten activitats amb exit, però els que governen nomes els hi agrada pensar ells

Anònim ha dit...

si que es cert, els de l'ajuntament només saben fer gastant molts calers

Anònim ha dit...

Contrapunt rep 0€

Anònim ha dit...

Contrapunt i tota entitat no afí a l'Ajuntament o que no cau sota el seu "yugo". I justament són les que millors activitats fan!
Felicitats!

Sentinella en vetlla: ha dit...

Em fan saber que el proper any el Concert de Santa Llúcia no es celebrarà perquè queda afectat pel retall en el pressupost de cultura.
Cap comentari.