10 d’agost 2008

Tret de sortida:

La Festa Major comença i molts elements del nostre patrimoni van sortir en aquest acte inaugural ple d'ironies.

Ajuntament.
Confidencial.


1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola Gent!! Us vull explicar una cosa que hem va passar ahir a Malgrat perquè no vull que li torni a passar a ningú.
Ens van tractar com una autèntica merda a mi i als meus amics i familiars a la TAVERNA DE VAPI que està a l’Avinguda Costa Brava de Malgrat de Mar, al costat de l’IDEA i Caja Madrid, davant del parking del CAP vaja.
Vam demanar uns soharmas, i com és lògic n’has de posar salsa d’all, en vam demanar 6 i ens van posar la meitat d’un pot, al demanar-ne més, ens van posar mala cara i ens vam dir “joer que hacéis con la salsa” amb molta mala educació, érem 6 persones!!! Per mig pot de salsa fastigós!
Total a l’hora de marxar ens vam cobrar un suplement per dir-li que portés una mica més de salsa!!! Ens vam deixar allà uns 40 euros, i al dir nosaltres que perquè havia cobrat la salsa, ens va dir “vosotros sabéis lo cara que me sale a mi la salsa??????????” anda ya y iros por ahí, fuera de aquí anda largaos!! Anàvem amb una nena menor també i mentre creuàvem la carretera de l’Avda. Costa Brava ens continuava insultant i dient “iros a la mierda por ahí!!! Nosaltres com és lògic li vam dir que el poble era molt petit i que correria la veu perquè això no es tornés a repetir, li dèiem mal educat… És un bar per a “dominguerus”, ja es pot veure amb la pinta dels amos…
No volem que ningún torni a ser Aixa tractat i l’insultin pel carrer ple de gent mentre creuàvem dient-nos “fuera a la mierda….!!” I més coses… com no me vacileis… (ells eren els amos que consti) nosaltres ens vam defensar dient que per el ridicul de la salsa havien perdut uns clients, aquesta setmana haviem anat dimecres, divendres i diumenge. És aixi com van tractar a uns clients habituals. Hi ha millors llocs a Malgrat per això us aconsellem no anar-hi a aquell “antro” de “quillos”.
RECORDEU NO ANEU A TAVERNA DE VAPI, Avda. Costa Brava davant del parking del CAP de Malgrat.