19 de juny 2008

Voluminosa feina i recerca = gran producte:

Ja és públic i és bo de fer-ho saber que els tres investigadors locals: Sònia Garangou (historiadora), Núria Arís (historiadora de l’art) i Joan Piña (estudiant d’història de l’art), han estat seleccionats per treballar en l’edició d’un llibre de fotografies antigues de Malgrat.

Tot aquell que disposi d’alguna imatge de Malgrat realitzada abans del 1970 i vulgui participar en el llibre que ho faci saber a qualsevol dels tres o al servei d’Arxiu Municipal de l’Ajuntament de Malgrat (ja que l’Ajuntament hi col·labora).

Desitgem molta sort als tres joves investigadors (destacats en el món cultural malgratenc) i esperem un llibre de qualitat i sorprenent!

Web Ajuntament.

Diari Maresme.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Tots estem a l'espectativa

Anònim ha dit...

Ho trobem perfecte, però, ens semblaria sublim que per ser material patrimonial, els que no vulguin o puguin gastar-se els 140 euros de l'edició paper, tinguin al seu abast l'edició en PDF de forma gratuïta. Sabem que és un tema delicat i com a tal s'ha d'analitzar en profunditat i intentar desvincular el que és un us de materials patrimonials del lucratiu negoci descarat d'uns pocs espavilats.

Anònim ha dit...

La feina l'encapçala una editorial particular, normal que facin negoci.
Com aquell qui diu ens fan un favor al poble, com queixar-se.
Que ho hagués fet abans l'ajuntament

Anònim ha dit...

La feina l'encapçala una editorial particular, normal que facin negoci.
Com aquell qui diu ens fan un favor al poble, com queixar-se.
Que ho hagués fet abans l'ajuntament

Anònim ha dit...

aquest post es una mica serrano,que vol dir això de "destacats en el món cultural malgratenc",creure-ho no vol dir ser-ho.

Anònim ha dit...

És a dir, sí pagues tens dret a teni-ho a casa i sinó et fots?
Aquí l'ajuntament de nou l'ha cagada sobiranament.

Anònim ha dit...

Doncs com tot, si ho pagues ho tens, i sinò no. On hi veieu el problema?

Anònim ha dit...

Que saps d'algu que treballi gratuitament? i com ho saps que val això que dius? perquè a mi m'han dit que ´sera per fascicles.
Ja saps de què parles?
Jo ho trobo una gran proposta, que a més conta amb el suport de l'ajuntament i que ajudarà a omplir les estanteries i les ments dels malgratencs que s'estimen el que és seu.

Anònim ha dit...

http://www.efados.com/

Repeteixo, l'ajuntament com a patrocinador i marmessor d'un llegat patrimonial tindria que vetllar perquè aquesta distribució del llibre fos assequible a tothom i no es convertís en un producte elitista i banal al servei d'uns pocs malgratencs. Fer i distribuir una edició en PDF té un preu molt, i molt assequible i a l'abast d'un ajuntament que es gasta els diners públics en banalitats supèrflues.
Sí es vol, és fa! No hi ha excusa que valgui.

Anònim ha dit...

Si has llegit bé la infrmació de la web de l'Ajuntament, això no és un producte q fa l'ajuntament, qui el pensa i el fa és una editorial privada q té els drets d'autor de la publicació. L'ajuntament només col·labora deixant un espai i a més l'editorial cedirà un cop finalitzat totes les fotos digitalitzades a l'arxiu, evidentment q cobrarà per la venda del llibre pq té uns costos q l'ajuntament no patrocina, assumeix tots els costos l'editorial. Q menys no?