26 de juny 2008

Festa de la diversitat:

Gràcies als organitzadors per realitzar aquesta activitat sense ànim de lucre i amb una gran potència cultural. Gràcies també per enviar el programa (penjat a l'anterior entrada). Desitjo molta sort!

05/07/2008
Va FESTA DE LA DIVERSITAT
Aquest any amb el medi ambient!!!
Vine i barreja’t!!!
I si no pots venir segueix la festa per Ràdio Malgrat!!!


Malgrat Divers demana disculpes a totes les persones que cada any han assistit al tast de la nit de Can Campassol perquè aquesta edició no el podrem oferir. L’Ajuntament de Malgrat està pendent d’aprovar una ordenança que no permet fer foc (encara que sigui amb graelles) als parcs municipals, així que no podem cuinar cus-cus, pinxos ni molts altres plats que oferíem. Les alternatives que ens ha ofert el Consistori per traslladar la festa a altres espais, com l’amfiteatre del Parc Francesc Macià o la Plaça de la Germana Campos, o bé que les persones que cuinen estiguin al carrer de Mar i els que sopen a dins del parc, no ens han semblat bé perquè considerem que els col·lectius d’immigrants que cada any col·laboren han de participar de la festa com tothom i no limitar-se a cuinar en un altre espai, no ens ha semblat correcte oferir només plats freds, i perquè la festa ha estat cada any organitzada al voltant d’un eix conformat pel carrer de Mar i Can Campassol que a més de ser molt pràctic a l’hora de muntar i desmuntar pensem que és un centre neuràlgic del poble que no volem abandonar. Per totes aquestes raons hem decidit anul·lar el sopar i l’espectacle de la nit i substituir-lo per un berenar que s’oferirà a partir de les 19:00h a Can Campassol; i no acceptar cap ajuda monetària per part de l’Ajuntament que aquest any només col·labora deixant els espais i el material (entarimats, cadires...) que acceptem perquè considerem que és de tots. Ens dol després de quatre anys de complir amb totes les normes de seguretat i d’hores de feina de moltes persones deixar de fer un dels actes centrals de la festa, però les circumstàncies ens obliguen i només ens queda mostrar la nostra indignació i protesta també compartida pels col·lectius d’immigrants que cada any participen a la festa.
Malgrat Divers.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

quin museu?

Anònim ha dit...

sorpresaaaaaaa...

Anònim ha dit...

No es permet fer foc als parcs municipals? Però us deixarien fer foc al parc Francesc Macià?
Que hi heu de fer una foguera? Jo em pensava que amb un parell de fogonets ja estava!
Ni fan res ni deixen fer res. Quina pena!

Anònim ha dit...

Doncs em sembla que si no s'ha fet el sopar és perquè a Malgrat divers no els ha donat la gana. Ja em diràs quin problema hi ha en què es cuini al carrer de Mar i es mengi dins del parc, jo no n'hi veig cap. Una altra cosa, em sembla estúpid no acceptar subvenció de l'Ajuntament. Ja sabem que l'equip de govern posa les coses difícils, però és que l'oposició les posa massa fàcils, sempre fent-se les víctimes.

Anònim ha dit...

Amb la teva ment lúcida, de ben segur que aniries de perles per a afrontar qualsevol mega festa de Malgrat, que no sigui autogestionada, és clar.

Tu si que vales!!!!