19 de febrer 2010

Presentació de l'entitat Malgrat Decideix:

La notícia al seu blog: MalgratDecideix

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Diumenge 21 febrer: presentació oficial Malgrat Decideix (200 persones). Dilluns 9:40 informació al Nou Malgrat Confidencial: res de res!! Visca la objectivitat i la imparcialitat informativa!!

Anònim ha dit...

S'els hi veu el plumero, ara cobren de l'Ajuntament els hi fan els reportatges de les últimes inauguracions, caserna, camp de futbol i les bandes.

Anònim ha dit...

Se'ls va informar de que es feia l'acte?

Anònim ha dit...

No se si s'els va informar però:
encara que no se'ls informés oficialment (cosa que desconec) com a "mitjà d'informació" segur que sabien de la celebració de l'acte. Per atnt no és un problema de desconeixement (tant de bo) sino un altre de més greu...

Anònim ha dit...

Però aquesta gent a quin poble viuen?
Els van avisar els de la restauració de l'Ermita per ser noticia urgent a Malgrat l'endemà de la presentació de Malgrat Decideix? Bonic mètode de prioritzar actualitats.
Va home, va! que no calen justificacions de cap mena. Tothom s'ha adonat perfectament de la maniobra desinformativa perversament volguda i executada.

Anònim ha dit...

Ja tornem amb el "concubernio" del Confidencial contra l'oposició. Nervis, només veig nervis.

Anònim ha dit...

al confidencial han creat un apartat específic de les consultes. dilluns ja estava posat. aveure de si mirem millor

Anònim ha dit...

200 personas???? jajaja todavia me meo de risa. no se lo cree ni su p madre

Anònim ha dit...

A veure de si mirem millor:

Et dono la raó pel que fa a l'apartat dels "referèndums", realment està apartat del gruix de la informació i situat enmig dels anuncis i el traductor (probablement un lloc dins la composició de la pantalla poc visitat), però he de reconèixer que de ser-hi hi és com les "meigas" (de haberlas haylas). Però em ratifico en l'afirmació que el criteri periodístic amb que el Confidencial tracta el tema dels Referendums (pel que he pogut veure en l'apartat no només el de Malgrat) és si més no curiós i sempre discutible: en cap cas elabora una informació (Palafolls és l'excepció perque podem veure un video prou extens elaborat pel Confidencial) sino que son dos o tres linees prenent dades de les pàgines de les plataformes organitzadores. És a dir: la llei del mínim esforç perque aquests no em donaran de menjar.
Espero que la presentació oficial de la Plataforma de Pineda gaudeixi de més benevolència per part dels responsables del Confidencial.
Finalment dir-li al personatge que basa la seva brillant intervenció en l'insult més groller i pocasolta que el dia que aquest país sigui plenament lliure ell podrà seguir opinant de la manera que vulgui i on vulgui, però seguirà essent un pocasolta.