15 de febrer 2010

33ª pregunta de l'examen de coneixements malgratencs:

Ja he afegit els punts corresponents a l'anterior pregunta, la 32ª. Tots han contestat correctament que es tractava del diari "Germanor". A més, s'ha afegit un nou participant anomenat "El Petit". Gràcies per participar!

Aprofito per presentar la següent pregunta. Val a dir que és fruit de la motivació que m'ha donat la rebuda d'un e-mail d'una seguidora del blog, on exposa lo molt que li agrada el blog. Gràcies a ella i a tots els que el seguiu i hi participeu!

Pregunta: A principis dels anys 90 l'ajuntament de Malgrat publicava un llibre titulat "Malgrat, entre mar i muntanya" (digitalitzat i accessible mitjançant la web de l'ajuntament), al final del llibre hi ha la part de "Alguns racons singulars", on es presenten diferents llocs de Malgrat d'aleshores, alguns desapareguts, altres canviats, altres impassibles al pas del temps com l'església, etc. Doncs bé, dues d'aquestes fotografies ens presenten edificis catalogats del poble però vistos des de perspectives poc usuals. Quines són aquestes dues fotografies que ens permeten veure com són dos edificis des de un angle al que no es pot accedir des del nivell del carrer?

5 comentaris:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Sentinella en vetlla: ha dit...

No s'accepten anònims.

El serf ha dit...

Seran aquestes dues imatges les vistes aèries de l'edifici de la cooperativa i de la capella de l'antic hospital?

cigró negre ha dit...

Jo diria la teulada de la cooperativa i el darrere de la capella de l'Antic Hospital

MAITE ha dit...

Les imatges aèries l'edifici de la cooperativa i de la capella de l'antic hospital