22 de novembre 2009

PAC (actualitzat):

Aquesta setmana es va presentar el Pla d'Acció Cultural amb persones convocades a priori. Trobeu un resum al MalgratConfidencial i el projecte penjat a la web de l'Ajuntament (representa que hi hauria de ser, però jo no el trobo).
Ara toca esperar accions i resultats.

Ja l'han penjat. (25-11-09)

15 comentaris:

Anònim ha dit...

hola, el Pla no s'ha penjat encara. Segurament dilluns.

Anònim ha dit...

Tot plegat una obra de teatre i dolenta.
La majoria de propostes del Pla son una evidencia fa molts anys. Han de dir-ho persones alienes al poble pq l'Ajuntament en faci cas?

Anònim ha dit...

S'hi veu molt clara la mà negre de lajuntament a dintre aques pla. i em dol diro perque era una gran oportunitat de reciclar una part tant corrompuda del nostre poble com és la cultura

Anònim ha dit...

Presentació del PAC, Pla de l'Aubanell Carme , conegut també com a Pla d’Acció Cultural. Tot i que molta acció no se li veu per enlloc. Bé, si, l'acció de la mà que hi ha posat ella, per quedar bé, i que no sigui dit que ho han fet molt malament fins ara.
Una brúixola és el que fa falta, que han perdut el nord i no tenen rumb, i els calerons que deu haver costat posar sobre el paper una pila d'"apanyus" per esmenar les grans pifies.

aloc

Anònim ha dit...

encara no s'ha penjat...

Anònim ha dit...

Altres Plans estan funcionant força bé i això no ho critiqueu pas. Potser no us interessa?

Anònim ha dit...

El malgratconfidencial ultimament s'ha convertit en el gabinet de premsa de l'Ajuntament de Malgrat de Mar

http://www.malgratconfidencial.com/2009/11/les-obres-de-canalitzacio-de-la-riera.html

Anònim ha dit...

Ben amagadet, com una cagadeta de mosca sota la catifa, tenim finalment el PAC per consultar les brillants gestes de l'ajuntament i el molt que necessitem el flamant auditori Campoy.

http://www.consensus.cat/malgratdemar/index.php?option=com_surveys&Itemid=50

Anònim ha dit...

És aquest enllaç, no l'anterior.

http://www.consensus.cat/malgratdemar/index.php?option=com_processes&act=show_document&id=179&Itemdid=60

Anònim ha dit...

(MC): Cobren de l'ajuntament al preu de no permetre l'enviament de missatges.
El control de la informació municipal és un tema cabdal per seguir mantenint en la ignorància a tot el poble de Malgrat. Informació unidireccional sense dret a opinar és tal com ho volen en una dictadura.

Anònim ha dit...

ignoro quan ha costat la redacció d'aquest enfilall d'obvietats (llegiu-lo: el que s'hi diu no ho sap un malgratenc/a informat/da ?), i em sembla que tot plegat es limita a traslladar un motllo de gestió aplicat a altres municipis afegint-hi el nom de l'usuari quan toca...és una pena, estic segur que un bon sondeig entre les persones de Malgrat més interessades i engrescades en aquests temes hauria donat molt més de si...tot plegat es preocupa massa de la gestió i poc de posar-hi imaginació, sensibilitat i intel·ligència. D'altra banda, el que és més important, algú creu que aquest pla o qualsevol altre pot tenir alguna utlitat i algún interès si els que l'han de concretar i desplegar són les rigiduries actuals de l'ajuntament --totes de provada sensibilitat cap a la cultura i el patrimoni i la participació ciutadanà

una vegada més, calès i esforços malgastats

Anònim ha dit...

i que un dels grans temes culturals de Malgrat sigui el festival de bandes és perquè ens ho fem mirar tots plegats

Anònim ha dit...

Opino igual, aquest pla no és neutral, els problemes que exposa són detalls fàcils de solucionar i sense gaires diners
on són les idees per solucionar els grans problemes? justament la regidoria de cultura és de les més rígides i poc activades
trobo abominable la corrupció cultural, ja que no aporta res al corrupte, només mal nom, no creieu?

Sentinella en vetlla: ha dit...

Si em demaneu d'obrir un debat que es cenyeixi al context del blog ho faig. Però no deixeu anar comentaris fora de context.
Ho dic per els referits al MalgratConfidencial. A més, a la notícia que enllaceu s'hi pot veure com fan un link a l'escrit de la Plataforma.
Em sap greu fer aquests retrets però no vull convertir el blog en un abocador de comentaris fora de to.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.