01 de novembre 2009

El resultat de l'asfaltat (actualitzat):

Com ja s'anunciava en aquest bloc el passatge dels arcs s'asfaltava del color que a Barcelona s'anomena sauló però que a Malgrat, com que tendim més cap a dalt que cap a baix s'anomena terrer (més que res per a que ens entenguem, que és el que fa falta). Doncs l'obra ja s'ha fet i ha costat un ronyó dels grans, i total per a què? per contribuir a la llòfia que el conjunt d'unes escales grises, una paret que era de pedra i ara arrebossada de color merda d'oca, i ara un terra de color i textura de merda de gos. I disculpeu les paraules però és el que més m'hi fa pensar. Un altre bravo! per als ideòlegs del manteniment de l'esperit propi del barri del Castell.
Em sap greu, de veritat, però sembla que res del que es projecte té bona fortuna ni voluntat. I el principal problema és, com ja hem dit sovint, l'autosuficiènica que es creuen els qui projecten aquests projectes sense consultar als que hi viuen.


La millor explicació la de qui ho explica en el programa de "Línia directa amb l'alcaldessa" (més o menys en el minut 25)
Notícia al MalgratConfidencial

Com a detall a tenir en compte també cal saber que aquest conjunt està catalogat! fitxa
Escrit de la Neus Serra

1 comentari:

Anònim ha dit...

Trobo vergonyós el que han fet al carrer dels Arcs. Al final, que ens quedarà per poder retratar del nostre poble?