19 d’agost 2009

Camí cap al Castell (actualitzat amb junta de govern local):

Aquí teniu el fragment de la Junta de govern local del 6 d'agost de 2009 on es tracta el tema de l'ascensor.




Per casualitat han penjat la notícia de les obres de l'ascensor inclinat. Només apuntar que a la imatge on es mostra com quedarà la caseta s'hi hauria d'afegir la pèrgola que decorarà el parc, esperem que quedi lo màxim dissimulada.

Per altra banda informen que ja aviat veurem el carrer Hug Descolomer remodelat. Ahir, que us explicava que vaig anar al parc, hi vaig passar. Una obra perfectament acabada i treballada, però amb greus problemes. Els que hi viuen m'explicaven que els principals problemes no s'han resolt, que aquest canvi no els ha aportat res de bo. Un nen em comentava que de 80 esglaons han passat a 100, i una dona em deia que en realitat tot això era provisional (no s'ho deu voler creure!). Jo afegeixo lo lleig i monòton que queda tot gris i formigonat.
Esperem a veure el projecte enllestit i farem un comentari més complet, però per ara, no pinta gaire bé...


19 comentaris:

Anònim ha dit...

per cert, i per casualitat, la teva informació és errònia, les obres no han començat. O és que això no ho dius?

Sentinella en vetlla: ha dit...

On m'he equivocat? No entenc l'error.

Anònim ha dit...

L'Ajuntament diu a l'enllaç aquest que tens que estan netejant el solar i que les obres començaran durant la primera quinzena de setembre i tu Sentinella dius que les obres han començat. Tu has vist moviment i has deduit... i pel que sembla malament....

Anònim ha dit...

"Per casualitat han penjat la notícia de les obres de l'ascensor inclinat."
No diu que les obres hagin començat, diu que hi ha la notícia d'aquestes obres a la web de l'ajuntament. I així és. Quina discussió més tonta

Anònim ha dit...

És que estan molt nerviosos, no estaven acostumats a que se'ls qüestiones el que fan i desfan en nom d'un bon govern i d'una millora notables, segons ells, del poble de Malgrat, sense tenir en compta l'opinió dels que no pensen com ells.
Al no estar acostumats a escoltar, només cal seguir els plens, sembla que tampoc saben entendre el que llegeixen.
Us aconsello que aneu a la pagina de l'Ajuntament i llegiu bé la noticia, en què es destaca la quantitat de vidre que hi haurà al centre cívic per tal que els usuaris puguin gaudir d'una magnífica vista del parc, hem pregunto quin? el del Castell que ignoren o el de Francesc Macià, obre magna de la corona?

Anònim ha dit...

La construcció de l'ascensor costa una quarta part dels diners destinats a la remodelació del barri? o ho tinc mal entés? algú em pot resoldre el dubte?

Anònim ha dit...

Quin nivell! Notícia del
Sentinella ahir 19 d'agost "Comencen les obres de l'ascensor inclinat que anirà de la Plaça Anselm Clavé fins al Parc del Castell. Una obra més dins el Projecte de remodelació integral del Barri del Castell". El que és tonto, tonto, és dir una cosa que no és veritat i a sobre negar-ho i voler tenir raó...

Anònim ha dit...

Us emboliqueu de mala manera, ahir en aquest blog es va escriure que començaven les obres i en el mateix escrit hi ha una regidora que diu que no pot ser així... i en Sentinella encara no entén l'error?

Anònim ha dit...

Entenc que la regidora questiona que hi treballin.Si passes per davant o prens una orxata a la plaça es veu que treuen pedres en contenidors.

Anònim ha dit...

I ningú parla de la quantitat de rates que surten des que es mouen les obres? Fa poc asseguts a la plaça vam presenciar un espectacle dantesc.

Anònim ha dit...

Per rates, rates, les rates mutants de l'ajuntament, que de socialistes obreres s'han encarnat en feixistes de claveguera en un plis plas i toma ya mortadela pa tooa, tooa, tooa... la familia.

Rat Penat ha dit...

El solar es propietat publica? Doncs fan be en procedir a la seva neteja. Es pot considerar l'inici de l'obra? NO, però quan toqui començar-la ja estarà net.
Sentinella no deu entrar en aquest "dialogo de besugos. Sóc un lector asidu d'aquest blog i m'agrada el to seré que sempre mostra, a més de l'alicient que tenen els seus articles en quan a cultura es refereix. Si es vol carnassa i polèmica ja n'hi han d'altres blogs.

Anònim ha dit...

Parlem doncs en un tò seré i besugaire: utilitzem, si us plau, els ulls i el cervell. El blog de l'Ajuntament pot dir el que vulgui però s'han tirat parets a terra i evidentment s'ha desbrossat el terreny. Si un particular intenta fer això abans d'obtenir un permís municipal li cau el pèl.. perque doncs l'Ajuntament pot "avançar-se" als terminis establerts legalment? Algú hauria d'explicar el terme "treballs previs" i saber si aquests estan inclosos en el pressupost de l'obra de l'ascensor... si és així queda meridianament clar que son part de l'obra. Pel contrari si no s'inclouen dins el projecte algú de l'equip de govern hauria d'explicar en quin acord de ple o de comissió de govern s'ha aprovat aquesta actuació. Un mínim respecte per la legalitat en temes urbanístics no els faria cap mal als nostres governants i els tècnics que els amparen. Per mi però, el més greu d'aquest tema és una falta de respecte i consideració envers els veins (el poble en general) perque existeix una evident vulneració del nostre dret a presentar al.legacions al projecte.
Finalment: com quedarà la façana sudest del parc del Castell. L'impacte visual pot ser bestial (retallada de la muntanya, tala d'arbres...).

Anònim ha dit...

Avui excavadora i tot. Que opinen els veïns?

Anònim ha dit...

Seguuint amb els exercicis de visió i capacitat de raonament que tant li convenen al "rat penat": ahir divendres no només van seguir amb la neteja sino que ja han començat a retallar la muntanya. Seguint l'argumentació del nostre amic/ga "rat penat" (o era "rat penjat"??) només estan preparant el terreny perque quan vingui l'empresa que ha de muntar l'ascensor només hagi d'instal.lar el prodigiós aparell i plis plas. Quanta generositat i eficiència municipal: acabaran l'obra abans de començar-la "oficialment".

Anònim ha dit...

LA CALLE ES MIA. Encara no us heu adonat de com funciona aquest govern?

Anònim ha dit...

vaia grapades de pala rasquen a la roca del castell.....encara trobaran l'olla!

Rat Penat ha dit...

Crec que en tinc una visió molt ampla i gran capacitat de raonament. Pot ser no està bé que ho digui de mi mateix però no en soc partidari de la falsa modèstia.
Tens raó, estic "penjat", però ho estic del meu poble. Al principi tenia entés que s'estava fent una neteja del solar (Cosa que per altra part es obligació de cada propietari) i no era coneixedor de qué la neteja anava més enllà. Si s'està fent una obra sense licitar, hi ha uns canals legals per a sol·licitar la seva aturada i demanar responsabilitats a qui correspongui. Per altra part jo no entro en desqualificacions personals de les persones que aquí plasmen els seus comentaris.

Anònim ha dit...

aquesta actitud és la mateixa que fer el que et rota i esperar que et clavin multes. molt macu.