18 d’agost 2009

L'ascensor al Castell:


Comencen les obres de l'ascensor inclinat que anirà de la Plaça Anselm Clavé fins al Parc del Castell. Una obra més dins el Projecte de remodelació integral del Barri del Castell.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

A vuit persones per viatge, per accedir a dalt del parc un col·legit, han de sortir d'excursió el dia anterior. Això sí, sortirem a tots els mitjans i l'alcaldessa riurà molt i estrenarà una túnica índia amb motiu de la inauguració. Mentrestant els veïns del barri del Castell seguiran pujant i baixant escales i fent salut. Genial!

Anònim ha dit...

En comptes de tenir diariament malsons amb el que fa l'ajuntament, per que no fas d'altres propostes per a solucionar l'aillament en que ens trobem les persones grans que no disposem de vehicle? Has probat de baixar i pujar cada dia a peu a fer la compra o qualsevol altra gestio?

Anònim ha dit...

Aquesta iniciativa està pensada de cara al turisme, no de cara els veïns. El que els veïns necessitem, i és aquí on ens han colat el gol, és això que pots veure en aquests links.

http://bcnpositiva.blogspot.com/2007/04/escales-mecniques-per-millorar.html

http://www.ub.es/geohum/inventari/fitxes/invt098.htm

http://www.blogbarcelona.cat/viewPost.do?dispatch=viewPost&postId=F88EE22A-8F96-C5D1-D80A-6B6BF062C793

teresa verdaguer i massó ha dit...

Les obres no poden començar fins passat el termini d'exposició pública (30 dies) comptats des de l'endemà de la publicació de l'anunci al diari oficial. Poden haver-hi al•legacions o reclamacions que algú consideri oportunes.

Es va aprovar el projecte executiu per urgència en la Junta de Govern Local (PSC-PP) el 6 d'agost de 2009

teresa verdaguer

teresa verdaguer i massó ha dit...

perdoneu, m'he equivocat. El termini d'exposició pública ja ha acabat.

teresa verdaguer

Anònim ha dit...

Dons pujarem a peu i a cada escaló ens cagarem en el que toca.

Anònim ha dit...

L'ascensor pot ser un recurs si més no curiós, però massa útil pels veÏns no ho crec. De què serveix un ascensor a la plaça Anselm Clavé si tens un llamp de pendents a motls altres carrers del barri? Heu provat a pujar alguns dels carrers del barri dels castell?. Lúnica pendent que salva és la puja al parc.

Anònim ha dit...

Cada vegada veig més clar que aquí juguen interessos privats i amagats, quina de les actuacions que s'han fet pel projecte de barris a afavorit als veins del barri? cap, encara no s'ha fet res de bo, just al contrari, tot el que s'ha anat fent ha estat per enrrotllar la troca!

Teresa Verdaguer ha dit...

em sap greu que em suplantin, no li veig la gràcia. El primer comentari amb el meu nom es meu, el segon no.

Crec que això es anar de mala fe, espero que no torni a passar.

Em retifico amb el primer comentari, es pot consultar l'acta de la Junta de Govern Local del 6 d'agost, és pública.

teresa verdaguer

Anònim ha dit...

La suplantació de la identitat d'una persona és un delicte.

Anònim ha dit...

Quina vergonya haver de fer aquests canvis de nom. No veus que és fàcil demostrar que fas trampa? pocs que publiquen amb nom i els hi amarguen la vida!

Anònim ha dit...

L'ascensor serà on abans era a Cal Porrer, podriem anomenar-lo així, doncs a dalt està una torre de guaita, que ara l'han fet parc.