21 de gener 2009

El malvolgut ARE:


Des d'aquí, i com des de tants altres medis malgratencs, ens posicionem en contra de l'ARE. I més quan veiem tants de pisos en venda, com s'ha aturat el boom constructiu després de destruccions sistemàtiques i estratègiques, i sobretot, quan ens imaginem aquest espai verd enmig de Malgrat ple de pisos. Això sí, coberts amb teula àrab. Quin detall més important, com canviarà la vista aleshores!

12 comentaris:

Anònim ha dit...

http://www.3cat24.cat/noticia/351470/ripolles/Ripoll-fara-una-consulta-per-saber-si-els-ciutadans-volen-lArea-Residencial-Estrategica-prevista-a-la-poblacio

Anònim ha dit...

Que és com hauria de ser...
Llàstima que aixó de demanar l'opinió quedi desfaçat pel nostre Ajuntament...

Anònim ha dit...

Tant si ens agrada com si no, faran l'ARE. L'únic grup polític que demostra no estar-hi d'acord és CIU, que ha defensat sempre la mateixa oposició. Es lamentable que havent-hi tants pisos per a vendre i per ocupar, aquesta gent, "els sociolistos", els d'aqui, i els de mes amunt, només pensant amb els seus interesos, "cales", s'obstinin a cimentar el poc verd que esta a Malgrat; I el que m'emprenya més de tot aixó, és el suport que tenen de ERC i de ICV.

Anònim ha dit...

jajajaja! i perquè ciu es va abstenir??? ja ens ha quedat clar en un altre post. l'únic partit que s'hi ha mostrat en contra és erc. ara, que si no ho he entès bé i ciu tampoc la vol, me n'alegraré.

Anònim ha dit...

i precisament, com dius tu "tant si ens agrada com si no, faran l'ARE", ERC va presentar al·legacions per intentar reduir la densitat edificatòria i que l'impacte sigui menor. si en vols més detalls, ves a esquerra.cat/malgratmar

Anònim ha dit...

encara no us ha quedat clar que no es va votar l'are?
l'are no es vota, ja van decidir els nou magnífics el que volien, el que volen sempre, ja sabeu....

Anònim ha dit...

El problema no és reduir densitats ni impactes. A Malgrat no l'hi fa falta que s'edifiqui més; si es vol vivenda de protecció, s'hauria de pactar amb els que en tenen per a vendre i no les venen. Hi ha la fóbia de engrandir pobles a qualsevol preu, només pensant en el totxo, que es el qe ha portat la ruïna del païs i l'enriquiment de quatre. Menjar per avui i fam per demà.

Anònim ha dit...

Interessants opinions. NOmés un aclariment. Ciu es va abstenir, perquè el que es va votar eren les al·legacions del govern i l'informe desfavorable a les al·legacions presentades per CIU i altres particulars.

Si votavem a favor de les al·legacions del govern, votavem contra les nostres.

Si votavem a favor de les nostres votavem contra les del govern que proposen algunes millores fins i tot algunes coincidents amb les nostres al·legacions.

L'estratègia política del govern de presentar els dos temes amb un únic punt a l'ordre del dia ens va portar a considerar que el millor era l'abstenció, donat que era un punt purament polític ja que tampoc era necessari passar-lo pel ple i l'informe sobre les nostres al·legacions no és ni vinculant.

Aclarit el tema, només afegir: Convergència i Unió de Malgrat s'ha mostrat sempre contrari a l'ARE. Des del primer dia. Som els primers que vam treure el tema a debat i que em defensat que no cal fer un ARE a Malgrat. No ens agrada un model que trenca el consens assolit, que imposa un creixement per interés supramunicipal i no per donar resposta a les necessitats del poble de Malgrat; que no calcula dimensionar els serveis educatius i sanitaris que actualment tenim saturats d'acord amb l'increment d'habitatges; que no defineix aspectes essencials i que no permet la participació que precisament és un element imprescindible de l'urbanisme.

Neus Serra

Anònim ha dit...

Osti Neus qui t'ha vist i qui et veu. Discurs d'oposició pur i dur.Fa dos anys criticabes a l'oposició d'Esquerra, la seva visió del urbanisme a Malgrat de Mar i ara fas servir el mateix discurs.

Anònim ha dit...

I els primers seran els últims...
quí ho va dir això???

Anònim ha dit...

Però els últims en què??? En vots??
En raó?? En regidors?? En què, en què?? Probablement abans que ningú pensés en les ARE CiU de Malgrat ja tenia clara la seva posició. És que no els/les comprenem prou bé!!

Anònim ha dit...

deu ser això. però jo no em fio de la gent que canvia de rumb d'un dia per l'altre.