25 de novembre 2008

Repàs per espais polítics:

Què diuen els polítics malgratencs en quan a patrimoni i cultura?
ERC - Joaquim Ruyra
ERC - Can Campassol i catàleg d'arbres
ERC - Exposició de F. Macià
CIU - Exitosa castanyada
JSC - Activitats de la regidoria de joventut (cartell, activitats)

20 comentaris:

Anònim ha dit...

Benvolgut,

Em considero fidel seguidora del teu bloc, però val a dir que fins avui tenia la percepció que aquest era un bloc que parlava dels temes amb certa serietat i rigor. Això no vol dir que sempre hagi de compartir les teves opinions, però penso que ofereixes un punt de vista interessant.

El post d'avui m'ha decepcionat, no tant perquè vulguis fer una crítica i manipular la realitat a partir de ridiculitzar els adversaris. En el fons potser el que volies és fer gràcia. No ho sé. Aquesta no és la raó de la meva decepció, perquè la crítica sempre és benvinguda si es fa amb rigor i arguments seriosos.

La decepció que sento és justament per la falta de rigor del teu comentari.

Voler deixar les propostes culturals de CIU en evidència al preu de ridiculitzar el que fem fa fins i tot llàstima. No entenc el motiu. Realment, és difícil poder entendre el motiu de fons del teu post. Com entendre de cop i volta un comentari com aquest?. Oi que m'entens?

Suposo que fer política implica haver de pagar certs peatges, no?. En qualsevol cas, el meu deure és aclarir una afirmació que entenc com un menyspreu i que a sobre és falsa. La cultura per CIU no és la castanyada, tot i que mantenir les tradicions per nosaltres és important, va tenir molt èxit i estem molt agraïts als que van participar.

Però per ser realment honest, el teu post hauria d'anar enllaçat també amb la notícia de la web del 3.10.08 "Ciu proposa crear una comissió de seguiment del projecte de restauració dela Torre de Can Serra" (us va saber greu?),

o bé, la notícia del 6.10.08 "Ciu proposa un reconeixement a les puntaires",

o de la del dia 8.10.08 "Ciu participa a l'elaboració del Pla d'Acció Cultural de Malgrat" (per cert, proposat per CIU).

Bé, podría rebuscar més, però no en tinc ganes i és hora de plegar.

Quan vulguis ser creatiu o sarcàstic no ho facis mensypreant el treball dels altres. Fes valer les propostes del teu grup sense menystenir les dels altres. Es pot fer.

Podría afegir altres coses però tampoc en tinc cap ganes. Només dir que a Malgrat és possible fer propostes culturals sense haver de menystenir als altres, només s'ha d'intentar i posar-hi voluntat. Ànim.

Una salutació ben cordial.

Neus Serra
CIU

Anònim ha dit...

????? però què dius? a què ve el comentari que has deixat? no entenc res... em sembla una mica fora de lloc, la veritat.

Anònim ha dit...

Quina pena, restar en lloc de sumar. Així no anem enlloc i el patètic sistema PPOE perviurà durant anys i panys. No veig cap afany per part del sentinella d'ironitzar ni ridiculitzar a cap grup ni a ningú. On s'ha vist!

Anònim ha dit...

Sempre hi ha d'haver qui es vol posar les medalles.
El post és el reflexe d'unes noticies d'actualitat. No hi veig ombres...més aviat hi veig foscor d'un altre tipus.

Anònim ha dit...

Benvolguts amics,

En cap cas tinc ànim de fer polèmica. M'he limitat a expressar el que penso un cop llegit el post. Què l'he interpretat malament? Cap problema. Què us sembla fora de lloc? Bé, és una opinió vàlida com la meva. Ara bé, el post no reflexa l'actualitat. En podeu estar segurs. No entrarem més al detall.

Que tingueu tots i totes un bon dia.

Neus Serra

Sentinella en vetlla: ha dit...

Em sap greu, la intenció no era de cap manera de burla.
El sistema que vaig seguir era de repassar les webs polítiques del poble i penjar els actes-temes culturals que es veien en portada. No tenia intenció d'indagar en notícies anteriors.
Referent a la Castanyada estic molt content que fos un èxit, i més ara que cada vegada més s'imposen tradicions estrangeres. Una bona feina per mantenir aquesta tradició. En cap cas em burlaria d'ella!
També recordar-te que sempre que s'em fa saber penjo tot el que em diuen (poca gent m'envia propostes, activitats o elements a comentar) i del que no em diuen només puc publicitar el que per mi mateix trobo. CIU ha aparegut moltes vegades al blog, recentment:

http://desdelcastell.blogspot.com/2008/10/ple-amb-sorpresa.html

http://desdelcastell.blogspot.com/2008/10/nou-disbarat.html

Altre vegada disculpa.
Espero que m'hagis entès.
Gràcies per les felicitacions que apareixen entremig del teu escrit!

Anònim ha dit...

Benvolgut,

Reitero les felicitacions, perquè són sinceres. M'agrada el teu bloc. Té qualitat i un estil molt definit que el fa interessant. A sobre estimules el coneixement i l'interès pel nostre poble i la seva cultura i patrimoni.

Dit això, entenc la teva explicació. Vull pensar que tamb´ehan entès la meva resposta. No es pot contextualitzar una notícia cultural d'aquesta manera, perquè en realitat la treus de lloc i desvirtues la feina al comparar actes de molt diferent tipus. Ho vas formular com una comparativa i crec que era errònia la manera de fer-ho. Punt. En cap cas vull donar la sensació que estic molesta. No és el cas, però davant el dubte sempre penso que és millor parlar i dir les coses que no pas callar i enfadar-se, oi? Vaig escriure el que pensava, perquè la veritat és que em va sorprendre. Sempre ho faig així. POtser és un dels meus grans defectes, dir el que penso amb franquesa. Això gairebé sempre et porta problemes.
De totes maneres, penso que tens la llibertat de posar el que et sembli. Només faltava. Però jo em vaig prendre la llibertat també de dir el que em sembla. Espero no haver-te molestat.

Neus Serra

Sentinella en vetlla: ha dit...

Molt bé. Quedem entesos.
Gràcies per les aportacions.

Anònim ha dit...

Neus va tot bé?,

"Voler deixar les propostes culturals de CIU en evidència al preu de ridiculitzar el que fem fa fins i tot llàstima"

Jo quan he llegit la notícia no he pensat ni en que sigui ridícul,ni res per l'estil,molt al contrari,és genial que s'inclogui la castanyada com a patrimoni cultural a més de significar una reunió entre diferents persones,motiu sempre d'alegria.Està bé dir el que un pensa,però a vegades cal pensar dues vegades.

Anònim ha dit...

Estimada lectora,

M'encanta aquesta conversa, però crec que ja he dit el que volia dir. Tothom té la llibertat d'expressar el que pensi. oi?. Jo he expressat el que penso. Em sembla fantàstic el teu punt de vista i et felicito pel teu optimisme i alegria vital,però crec que ha quedat molt clar el que volia dir. És com ho veig. No crecq ue expressar una opinió sincera suposi estar malalta o que em passi alguna cosa. Jo només ho he intentat mirar des d'un punt de vista d'objectivitat i no hi trobo el què. Francament.

Neus Serra

Anònim ha dit...

Neus talla el rotllo que a mesura que vas parlant la vas cagant més.

Anònim ha dit...

Ja n'hi ha prou. Un malentès entre ella i el sentinella que han arreglat de la millor manera possible. Tandebó molta gent solucionés els conflictes així!

Anònim ha dit...

si prou,prou,prou que tothom tregui les seves conclusions i aprenem-ne.
Visca el sentinella,és que avui porto una alegria vital i un optimisme al cos que no m'aguanto,a veure si l'encomano!uau!,uau!:):)

Anònim ha dit...

Collons... per no voler polemitzar!!

Anònim ha dit...

ei, la castanayada, fenomenal !
l'unica que es fa Malgrat ! genial genial !

sentinella, el teu post també genial!

tot molt bé, gràcies a tots.

Anònim ha dit...

A qui i perquè se li estan donant les gràcies,que hi havia una tragicomedia i no m'enterat?,a si,ja reconec l'actriu principal!!

Anònim ha dit...

boníssim!

Anònim ha dit...

Més que una castanyada ha acabat essent un castanyot!! (Pel.lícula protagonitzada per Paul Newman).

Anònim ha dit...

Neus, carinyu: què vol dir això de "fes valer les propostes del teu grup".. de quin grup estàs parlant??

Anònim ha dit...

Estimada Neus Serra,

Si no fos perquè la teva crítica té la raó de ser d'anar contra tot allò que es faci sota el mandat de l'actual govern
Si no fos que has de defensar polítiques de dretes i vetllar pels interessos dels qui més tenen
Si no fos que la riera encara et fa ballar aquesta dansa macabra en la que et perds
Si no fos que estàs realment allunyada de les necessitats de la població
Si no fos que les teves paraules traspuen una ràbia que les enverina

Diria que has perdut els trucs, però afortunadament, com que ja sabem els motius del teu discurs, podem dormir tranquils, sabent que encara no els has perduts, els trucs.