29 de novembre 2008

Boc'n Roll:

Per aquells que vau seguir la tertúlia de Ràdio Malgrat sobre Medi Ambient i vau quedar amb la intriga de què era el que la regidora Mérida va explicar sobre un nou material per embolicar entrepans, aquí en teniu una notícia. Una curiositat, res més, que pot ajudar a mantenir aquest ecosistema que també és patrimoni.
Boc'n Roll.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt interessant el producte recomanat per la regidora de medi ambient però el que jo volia escoltar ahir per la seva pròpia veu, no la de la Conxita, era la justificació personal com a responsable de la regidoria de medi ambient de l'afany acarnissat en defensa d'una riera coberta en contra d'una de naturalitzada. No té opinió pròpia o en té prou amb les lamentables justificacions al respecte donades per la seva jefa, la del "más y mijor", l'única que ha manifestat la seva opinió durant l'any ja que el tema porta en dansa?
Es té que tenir penques per sortir a parlar de sostenibilitat i gestió ambiental i paralelament callar davant d'una de les barbaritats més grosses perpetrades al nostre poble els últims anys.

Anònim ha dit...

ella aplica aquest sistema per embolicar els entrepans dels seus fills?

Anònim ha dit...

Carai quins reflexes que tens!. Què et va semblar el debat?

Neus

Anònim ha dit...

Carai quins reflexes que tens!. Què et va semblar el debat?

Neus